Jiří Káš

Jiří Káš

Datum narození: 8. 4. 1977
Profese: fotograf
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Fotograf Jiří Káš, expartner Michaely Kuklové, herečky a dabérky, která se proslavila nejen jako princezna Jasněnka, ale též svým sexy tělem, pracoval mj. pro časopis Playboy.

O 11 let mladší fotograf aktů Jiří Káš se dal dohromady s herečkou Michelou Kuklovou záhy po jejich prvním setkání. „Jsme opravdu šťastní. Když jsme se potkali, hned to mezi námi přeblesklo. Je to osud. Nemusela mne ani něčím dlouho okouzlovat. Stačil jeden pohled,“ pochlubil se fotograf, který roku 2010 začal pracoval ve společnosti Garbo - fotoateliér Jiřího Káše.

„Máme spoustu společných zájmů a stejný pohled na život,“ pochválil si vztah s herečkou Jiří Káš, který se zaměřuje nejen na fotografování uměleckých aktů a ženské krásy, ale též experimentů, sportovních aktivit a dětských portrétů. Pro pánský magazín Playboy například vysvlékl moderátorku Danielu Révai.

Ani Míša Kuklová nešetřila chválou: „U mužů mám ráda přímočaré myšlení, sílu, smysl pro humor, sebevědomí, rozhodnost, schopnosti, odvahu, risk. A tohle všechno Jiří má.“ Štěstí páru nevydželo dlouho, začátkem léta 2017 se dvojice rozešla.

Jiří Káš je svobodný a má syna, stejně jako rozvedená Michaela Kuklová.

 

Další Umělci

zobrazit profil Anet Antošová
Anet Antošová
zobrazit profil Sára Saudková
Sára Saudková
zobrazit profil Andrea Nesvadbová
Andrea Nesvadbová
zobrazit profil Vojtěch Štěpánek
Vojtěch Štěpánek
zobrazit profil Petr Faltus
Petr Faltus
zobrazit profil Eliška Grabcová
Eliška Grabcová
zobrazit profil Jana Zelenková
Jana Zelenková