Elis Eliška Mrázová

Datum narození: 6. 8. 1994
Místo narození: Ostrava
Profese: zpěvačka, skladatelka, moderátorka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Elis, rozená Eliška Mrázová, se stala vítězkou Českého slavíka Mattoni 2014 v kategorii Objev roku. Televizní diváci ji mohli poprvé vidět v soutěži Hlas ČeskoSlovenska.

Jako zpěvačka si Elis získala pozornost v mezinárodní pěvecké soutěži GOLDEN LUTE 2011, kde se umístila druhá, jako skladatelka prvním autorským singlem Depressing Valentine´s. A to už v patnácti letech nazpívala vokály Fernandu Saundersovi, který hrál mj. s Ericem Claptonem, Susan Vega či Lou Reedem. Rok nato se společně představili na mezinárodním festivalu Colours of Ostrava. Fernando Elis na CD věnoval skladbu I can´t live without you.

ELIS - OBJEV PRODUCENTA PETRA ŠIŠKY

V roce 2012 dostala Elis příležitost složit úvodní píseň k pohádkovému animovanému seriálu Staré pověsti české, který se vysílal na CS MINI. Následující rok se Elis dostala na třetí příčku v prestižní americko-britské hitparádě BEAT100 s písní Letter to Mom, v české verzi se jmenuje Poslední psaní, a už v lednu 2014 obsadila 2. místo, tehdy se skladbou Shubidu. Stejně úspěšná byla i s písní Unfaithful Man.

Díky smlouvě s CDF produzioni hit Shubidu dobyl Itálii, Švýcarsko, Slovinsko, Bosnu, Polsko, Rusko či Ukrajinu. Na konci roku 2013 vydala Elis své debutové album Shubidu. Svou tvorbu Elis spojila s ukulele a začala skládat reggae a rytmičtější veselejší písně.

O ELIŠCE MRÁZOVÉ ALIAS ELIS ČTĚTE ZDE>>

Roku 2014 se Elis dostala do osmifinále soutěže TV Nova Hlas ČeskoSlovenska a stala se letní tváří reklamní kampaně Coca-Cola Řekni to písní. Zpěvačka, moderátorka a skladatelka Eliška Mrázová zvítězila v anketě Český slavík Mattoni 2014 v kategorii Objev roku.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Emma Drobná
Emma Drobná
zobrazit profil Hana Ulrychová
Hana Ulrychová
zobrazit profil Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
zobrazit profil zpěvačka Fergie
zpěvačka Fergie
zobrazit profil zpěvačka Victoria
zpěvačka Victoria
zobrazit profil Elis Eliška Mrázová
Elis Eliška Mrázová
zobrazit profil Zdenka Trvalcová
Zdenka Trvalcová