Andrea Jiskrová

Profese: houslistka, hudebnice, učitelka hudby

Související celebrity

Životopis

Houslistka Andrea Jiskrová se prý stala milenkou hudebníka Václava Noida Bárty v době, kdy měl velmi napjaté vztahy s manželkou, modelkou Gabrielou Dvořákovou, jejichž rozvod byl na spadnutí.

Když se profláklo, že atraktivní hudebnice Andrea Jiskrová má románek s Václavem Noidem Bártou, ocitla se bez střechy nad hlavou, protože ji její expřítel Martin Salavec vyhodil z bytu. Navíc s ní ukončil spolupráci, což je pro hudebnici, které se staral o management, další velká nepříjemnost. Dokonce prý nemá ani přístup k účtům na sociálních sítích.

ANDREA JISKROVÁ – STŘET S REALITOU

„Řekl jsem Andree, že pokud je Noid tak skvělý, vybuduje s ní kariéru od začátku a pomůže jí,“ vysvětlil Martin Salavec webu expres.cz. Kromě toho, že houslistce se příliš nedaří po stránce pracovní, nestýká se prý ani s Václavem Noidem Bártou. Zpěvák je totiž zaměstnán přípravami na rozvod s modelkou Gabrielou Dvořákovou a ví, že historky o jeho pletkách by u soudu nevyzněly dobře.

O ANDREE JISKROVÉ ČTĚTE ZDE>>

„K celé kauze mohu dodat pouze toto. S panem Salavcem jsem se rozešla. Poté se mi vloupal do mé osobní korespondence,“ prohlásila pro web super.cz Andrea Jiskrová. „Nyní vidím, že pokud jsem se s ním rozešla, udělala jsem správně. Jeho následné kroky ať si každý posoudí sám. Rozesílá vše do novin. A k dotazu na Václava mohu říci, že je to výborný muzikant. Těm, co hodnotí jeho osobní život, nelze než vzkázat, že kritiků zde máme plno. Co se týká mého vztahu s Václavem, domluvili jsme se na spolupráci při tvorbě filmové hudby. Myslím, že jsou na světě mnohem, ale mnohem podstatnější věci, než je tato směšná kauza,“ dodala houslistka a učitelka hudby.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil Jiří Zmožek
Jiří Zmožek
zobrazit profil Vítek Fiala
Vítek Fiala
zobrazit profil Adam Koller
Adam Koller
zobrazit profil Šimon Ornest
Šimon Ornest
zobrazit profil Jiří Cerha
Jiří Cerha
zobrazit profil Petr Malásek
Petr Malásek
zobrazit profil Martin Kumžák
Martin Kumžák
zobrazit profil Zdeněk Merta
Zdeněk Merta