Vuk Čelebić

Datum narození: 7. 4. 1988
Místo narození: Praha
Výška: 189 cm
Profese: herec
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Vuk Čelebić se televizním divákům představil především jako charismatický tiskový mluvčí Robert Bláha seriálové radnice v nekonečné Ulici.

Po studiu činoherního herectví na DAMU v Praze Vuk Čelebić, celým jménem Vuk Gojkov Čelebić, působil na několika scénách. Jmenujme např. Švandovo divadlo, Divadlo na Vinohradech, Strašnické divadlo, Divadlo Disk či Městská divadla pražská.

VUK ČELEBIĆ - POSILA NOVÁCKÉ ULICE

Vuk Čelebić si zahrál i ve Vyprávěj 

Roku 2015 Vuk Čelebić zakotvil v Západočeském divadle v Chebu. Zde jej diváci mohli vidět mj. v inscenacích Othello, Adéla ještě nevečeřela, Noc bláznů, Ženy na pokraji nervového zhroucení, Rychlé šípy, Strach má velké oči, Cyrano z Bergeracu.

Na televizní obrazovce se Vuk Čelebić objevil v životopisném dramatu Petra Nikolajeva Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (2013). Epizodní role ztvárnil v seriálech Vyprávěj či České století.

V Ulicie byl Čelebić drsný manažer

Do povědomí širší divácké obce se Vuk Čelebić dostal začátkem roku 2017, kdy se v Ulici TV Nova představil jako ctižádostivý PR manažer, tiskový mluvčí seriálové radnice Robert Bláha, jemuž na cestě za jeho cíly nejsou cizí žádné metody.

S písničkářkou a klavíristkou BárouVuk Čelebić dcery Ester Clare a Isabell Arii.

 

Další Herci

zobrazit profil Hana Maciuchová
Hana Maciuchová
zobrazit profil Luca Padovan
Luca Padovan
zobrazit profil Ruth Gemmell
Ruth Gemmell
zobrazit profil Petra Vraspírová
Petra Vraspírová
zobrazit profil Christina Ricci
Christina Ricci
zobrazit profil Barbora Černá
Barbora Černá