Marek Fryčák

Marek Fryčák

Datum narození: 29. 7. 1988
Místo narození: Šternberk
Profese: bubeník
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Hudebník Marek Fryčák se široké divácké obci předvedl jako skvělý bubeník, který se se skupinou Eddie Stoilow objevil jako speciální host seriálu Ulice, kde si vystřihl parádní sólo.

V letech 2008 až 2009 bubeník Marek Fryčák působil v kapele Root. O čtyři roky později se stal členem skupiny Eddie Stoilow, jejímž zpěvákem je Honza Žampa. Zajímavostí je, že si s nimi v Polsku roku 2012 na bicí zahrál fotbalový brankář Petr Čech. Kapela Eddie Stoilow byla v roce 2016 speciálním hostem seriálu Ulice, kde Marek Fryčák dostal prostor pro sólo.

Muzikant Marek Fryčák je považován za kvalitního a uznávaného bubeníka. Dlouhodobě spolupracuje s DJ Freakym, smyčcovým triem Inflagranti či s Mikolasem Josefem. Za sebou má též opakovanou spolupráci s úspěšným zpěvákem a skladatelem Markem Ztraceným.

Marek Fryčák není žádný amatér, ani samouk, ale profesionální bubeník. V letech 2004 až 2008 studoval Konzervatoř Brno a poté do roku 2013 Konzervatoř Jaroslava Ježka.

O MARKU FRYČÁKOVI ČTĚTE ZDE>>

Partnerkou Marka Fryčáka se roku 2017 stala herečka Patricie Solaříková, známá zejména jako Tereza Jordánová z již zmíněného seriálu TV Nova Ulice.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil Daniel Barták
Daniel Barták
zobrazit profil Jaroslav Uhlíř
Jaroslav Uhlíř
zobrazit profil Ondřej Sluka
Ondřej Sluka
zobrazit profil Karel Holas
Karel Holas
zobrazit profil Jackpot Daniels
Jackpot Daniels
zobrazit profil Jiří Zmožek
Jiří Zmožek
zobrazit profil Adam Koller
Adam Koller
zobrazit profil Jakub Jan Ryba
Jakub Jan Ryba