Kristína Greppelová

Kristína Greppelová

Datum narození: 25. 10. 1984
Místo narození: Bratislava, Československo
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Kristína Greppelová se české divácké veřejnosti předvedla zejména v komediálním seriálu Prázdniny, v němž zpodobnila manželku jednoho z trojice hlavních hrdinů.

Po absolvování hudebně-dramatického odboru konzervatoře v Bratislavě byla Kristína Greppelová v letech 2005 až 2012 v angažmá v Divadle Andreja Bagara v Nitře. Zahrála si také v Slovenském národním divadle v Bratislavě či v Divadle Aréna.

Na televizní obrazovce se Kristína Greppelová objevila v epizodních rolích v několika slovenských seriálech. Jmenujme např. Panelák, Pod povrchem, Ochránci či Dr. Ema. Větší roli dostala v sérii Tajné životy, kde se před kamerou potkala se známými herečkami, jako jsou Zuzana Mauréry, Gabriela Marcinková či Anna Šišková.

V komediálním rodinném seriálu Prázdniny vysílaném na TV Prima o trojici bratranců Janovi, Lacovi a Zdenovi, kteří se rozhodli strávit 14 dní na chalupě jen s dětmi bez manželek, Kristína Greppelová ztvárnila jednu z nich, a to ženu Zdena v podání Marka Igondy. Další dva bratrence si zahráli Tomáš Matonoha a Ľuboš Kostelný.

Partnerem Kristíny Greppelové je od roku 2015 slovenský herec Tomáš Palonder.

 

Další Herci

zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž
zobrazit profil Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
zobrazit profil Ondřej Kubina
Ondřej Kubina
zobrazit profil Kamil Prachař
Kamil Prachař
zobrazit profil Jan Novotný
Jan Novotný
zobrazit profil Petr Kostka
Petr Kostka
zobrazit profil Taylor John Smith
Taylor John Smith
zobrazit profil Andrew Garfield
Andrew Garfield