Gabriela Kalábková

Datum narození: 24. 4. 1976
Místo narození: Brno
Profese: ekonomka, bývalá poslankyně ČSSD
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Bývalá poslankyně Gabriela Kalábková se dostala opět na scénu. Nikoli však politickou. Na francouzské Riviéře byla vyfotografována po boku expremiéra Jiřího Paroubka.

Absolventka oboru personální řízení na ekonomické fakultě Vysoké vojenské školy ve Vyškově Gabriela Kalábková do ČSSD vstoupila roku 1998. Tehdy pracovala jako referentka na ministerstvu obrany a ještě dálkově studovala vojenskou školu ve Vyškově.

GABRIELA KALÁBKOVÁ A LÉTA ČEKÁNÍ

Posléze působila na různých postech na ministerstvu životního prostředí a do roku 2006 na Úřadu vlády jako zástupkyně ředitele kabinetu premiéra Jiřího Paroubka. Již tehdy média spekulovala o vztahu Gabriely Kalábkové, tenkrát svobodné matky jednoho dítě, s předsedou vlády a ČSSD.

Do komunální politiky se Gabriela Kalábková pokoušela dostat od voleb 2002, což se jí nepodařilo. Tento mezistupeň přeskočila a v parlamentních volbách 2006 získal poslanecké křeslo. Kandidaturu do Sněmovny jí údajně nabídl sám Jiří Paroubek a prosadil její zařazení na kandidátní listinu. V dolní komoře strávila čtyři roky, tedy do voleb 2010, kdy mandát neobhájila.

O GABRIELE KALÁBKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Do Sněmovny se Gabriela Kalábková vrátila v dubnu 2013, když nahradila stranického kolegu Stanislava Křečka, který byl zvolen zástupcem veřejného ochránce práv a jeho poslanecký mandát tím zanikl. Ve Sněmovně Gabriela Kalábková nepobyla dlouho, a to do jejího rozpuštění v srpnu 2013 souvisejícího s pádem vlády Petra Nečase.

Zájem médií Gabriela Kalábková opět upoutala v červenci 2017, kdy ji Blesk nafotil, jak se vodí za ruku a snídá v luxusním hotelu na francouzské Riviéře s Jiřím Paroubkem (PODROBNOSTI NAJDETE ZDE). Vzali se v září 2023.

 

Články o celebritě

„Sexy mozek“ Paroubek slavil 70. narozeniny: Přišel i dávný nepřítel „Sexy mozek“ Paroubek slavil 70. narozeniny: Přišel i dávný nepřítel Opulentní oslavu životního jubilea včera uspořádal expremiér Jiří Paroubek. Na párty ke svým sedmdes... číst článek
Top momenty narozenin Františka Janečka: Bohdalka se zarostlým vnukem, dcera v podprsence a vagina od Ringa Top momenty narozenin Františka Janečka: Bohdalka se zarostlým vnukem, dcera v podprsence a vagina od Ringa Tradiční oslava producenta Františka Janečka, který oslavil 77. narozeniny, opět přilákala davy osob... číst článek
Vážný úraz a operace! Paroubek byl za exmanželkou Zuzanou ve špitále s květinou Vážný úraz a operace! Paroubek byl za exmanželkou Zuzanou ve špitále s květinou Starost o svoji první ženu má teď expremiér Jiří Paroubek (67). Jeho exmanželka Zuzana (61) má totiž... číst článek

Další Všichni

zobrazit profil Alena Bosáková
Alena Bosáková
zobrazit profil Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová
zobrazit profil Jiří Král
Jiří Král
zobrazit profil Sabina Slonková
Sabina Slonková
zobrazit profil Miroslav David
Miroslav David
zobrazit profil Vendula Soukeníková
Vendula Soukeníková
zobrazit profil Monika Kramná
Monika Kramná
zobrazit profil Gabriela Kloudová
Gabriela Kloudová