Miroslav Frajbiš

Miroslav Frajbiš

Místo narození: Praha
Profese: masér, bývalý učitel

Související celebrity

Životopis

Masér a bývalý učitel Miroslav Frajbiš se rozhodl utkat o funkci hlavy českého státu. Stal se tak jedním z nezávislých kandidátů v prezidentských volbách 2018.

Po základní škole se Miroslav Frajbiš (narozen 1943) vyučil nástrojářem, poté si dálkově udělal maturitu na strojní průmyslovce a absolvoval Pedagogickou fakultu UK v Praze. Než začal učit na středních odborných učilištích, pracoval ve výzkumných ústavech. Později si udělal masérský kurz, aby se této profesi posléze věnoval.

REFLEX: POTŘEBUJE ČESKO MÍRU?

„Nekandiduji ani kvůli penězům, ani kvůli moci. Chci lepší budoucnost pro nás a naše děti,“ napsal v prezentaci na svém webu milovník sportu Miroslav Frajbiš, když se rozhodl bojovat o funkci prezidenta České republiky ve volbách 2018.

Seniorům by Miroslav Frajbiš rád zajistil vyšší důchody, sportovcům lepší podmínky, aby naše země zažila další Nagano. Chtěl by se postarat o to, aby se Českem nepohybovali potencionální teroristé – jedním z jeho hesel je: Zakuklence sem nepustím, obnovím kontroly na hranicích.

Na webu Miroslav Frajbiš svým voličům dále slíbil (znovu)zavedení trestného činu příživnictví a tvrdý postih korupčníků. „Kdokoli bude usvědčen z velké korupce, okamžitě mu sebereme veškerý majetek, jehož původ nebude schopen prokázat. Poté bude vyhoštěn ihned z ČR,“ napsal kandidát na hlavu státu, který míní místo setrvání v NATO povolat Blanické rytíře.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Anna Falcká
Anna Falcká
zobrazit profil Michaela Ochotská
Michaela Ochotská
zobrazit profil Alexander Rezeš
Alexander Rezeš
zobrazit profil Zdeněk Podal
Zdeněk Podal
zobrazit profil Rostislav Vyzula
Rostislav Vyzula
zobrazit profil Marek Výborný
Marek Výborný