Monika Horváthová

Monika Horváthová

Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Monika Horváthová, která se českým divákům předvedla v komedii Miloslava Šmídmajera Celebrity s.r.o., doma zazářila v dramatickém seriálu Pravá tvár.

Již při studiu na VŠMU Monika Horváthová hrála ve Slovenském národním divadle v Bratislavě, a to mj. v přestaveních Apartmán v hoteli Bristol, Bál, Láskavé bohyne či Sissi (úteky Alžbety Rakúskej).

MONIKA HORVÁTHOVÁ - S KÝM V ČESKU PRVNĚ HRÁLA?

Na televizní obrazovce se Monika Horváthová poprvé objevila již roku 1994, a to v pohádce O krásnej strige. Drobnou roli ztvárnila v tragikomickém příběhu muže ve středním věku Čajová šálka lásky (2000).

Svou první hlavní roli v celovečerním filmu půvabná Slovenka Monika Horváthová dostala v komedii režiséra Miloslava Šmídmajera Celebrity s.r.o. (2015) po boku Jiřího Mádla, který se podílel i na scénáři snímku. Ztvárnila v něm atraktivní švadlenku Janu, jež své výtvory zároveň prodává v butiku.

Ve slovenské televizní produkci talentovaná Monika Horváthová jako ústřední hrdinka debutovala ve svých pětadvaceti letech v dramatickém seriálu Pravá tvár (2017). Zpodobnila svou vrstevnici Viky Belanovou, jíž od základů změnila život rodinná tragédie. V této roli herečka zúročila i své zkušenosti se střelnými zbraněmi.



 

Další Herci

zobrazit profil Ondřej Havel
Ondřej Havel
zobrazit profil Zdeňka Žádníková
Zdeňka Žádníková
zobrazit profil Josef Polášek
Josef Polášek
zobrazit profil Martin Stránský
Martin Stránský
zobrazit profil Zuzana Stavná
Zuzana Stavná
zobrazit profil Hilary  Duff
Hilary Duff
zobrazit profil Anna Kameníková
Anna Kameníková