Josefína Nesvadbová

Datum narození: 19. 1. 1988
Přezdívka: Pepina
Profese: koňačka, terapeutka, výtvarnice, příležitostná modelka

Související celebrity

Životopis

Koňačka Josefína Nesvadbová, jíž se říká Pepina, dcera herců Světlany Nálepkové a Michala Nesvadby, se příležitostně objevuje též na přehlídkových molech.

Po mamince atraktivní Josefína Nesvadbová po soukromé střední škole umělecké a reklamní tvorby vystudovala Akademii výtvarných umění v Praze. Studium dokončila roku 2014, tedy poté, co absolvovala stáž na Royal Academy of Art.

JOSEFÍNA NESVADBOVÁ - O MUŽÍCH I MATCE

Od dětství Josefína Nesvadbová, jíž se říká Pepina, závodila na koních. Později získala licenci na koňmi asistovanou psychoterapii a roku 2015 se stala osobou samostatně výdělečně činnou (OSVČ) v oblastech hov koní a výcvik jezdců, mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, lektorská činnost. Poradí i s koupí a prodejem koní.

Josefína Nesvadbová se věnuje výcviku koní a jezdců ve westernovém a anglickém stylu. Se svojí matkou, herečkou a zpěvačkou Světlanou Nálepkovou, po níž podědila i lásku ke koním, pořádají individuální a víkendové kurzy různých terapií, jógy či meditace. Občas se obě objeví i na přehlídkových molech.

O PEPINĚ NESVADBOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Podnikatele Michala Vaška, majitele baru ve Stodolní ulici v Ostravě a luxusního vozu, si Pepina Nesvadbová vzala v létě 2013. Netušila, že nejde o boháče, ale o muže topícího se v dluzích, jemuž hrozila exekuce, kvůli níž musel vše prodat. Krátce po svatbě se mladému páru narodil syn Michal.

Avšak ani dítě jejich vztah nezachránilo. Již v roce 2015 přišel rozvod. V prosinci 2016 se Pepina Nesvadbová objevila ve společnosti po boku herce Ondřeje Kavana, který se televizním divákům představil zejména jako lékař-padouch v Ordinaci v růžové zahradě 2. Dcera Světlany Nálepkové a herce a mima Michala Nesvadby Pepina s Ondřejem Kavanem otěhotněla.



 

Články o celebritě

Půvabná dcera Nálepkové (60) Pepina (32): V karanténě živila mámu i přítele!  Půvabná dcera Nálepkové (60) Pepina (32): V karanténě živila mámu i přítele! Několikaměsíční vynucená dovolená kvůli pandemii koronaviru připravila o dost peněz rodinu Světlany ... číst článek
Nesvadbová přišla o skvosty z dědictví! Kvůli rozvodu s Březinou Nesvadbová přišla o skvosty z dědictví! Kvůli rozvodu s Březinou „Máme prostě jiné zájmy, odcizili jsme se jeden druhému," okomentovala před lety krach vztahu s Karl... číst článek
Věčně mladá Světlana Nálepková slaví 60 let: Kvůli lásce přišla o 200 tisíc! Věčně mladá Světlana Nálepková slaví 60 let: Kvůli lásce přišla o 200 tisíc! Vypadat v šedesáti o polovinu mladší, to chce šikovného plastického chirurga, nebo mít dobré geny. S... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Pavel Háša
Pavel Háša
zobrazit profil Igor Sládek podnikatel
Igor Sládek podnikatel
zobrazit profil Jaroslav Vymazal
Jaroslav Vymazal
zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng
zobrazit profil Aleš Dufek
Aleš Dufek
zobrazit profil Andrea Pomeje
Andrea Pomeje
zobrazit profil Marie Retková
Marie Retková
zobrazit profil Otakar Ruml
Otakar Ruml