Ondřej Kavan

Datum narození: 3. 4. 1978
Místo narození: České Budějovice
Profese: herec
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Herec Ondřej Kavan se po letech úspěšného působení na divadelních prknech televizním divákům předvedl v roli lékaře a padoucha zároveň v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Ondřej Kavan je synem skvělého amatérského muzikanta. Jeho dědeček Vladimír Janura byl v Jihočeském divadle velmi uznávaným hercem, babička tam pracovala jako inspicientka. Když byl Ondřej Kavan v druhé třídě, potřebovali trůrci děti do Strakonického dudáka inscenovaného v Českém Krumlově. To bylo poprvé, kdy stál na jevišti.

ONDŘEJ KAVAN - ROZHOVOR NEJEN O SVÉM HITLEROVI

Po studiích na DAMU se Ondřej Kavan nadále věnoval zejména divadlu. Vidět jste jej mohli např. ve Středočeském divadle Kladno, v Divadle pod Palmovkou, Divadle v Řeznické, Žižkovském divadle Járy Cimrmana či v Divadle Na Jezerce. 

Na televizní obrazovce se Ondřej Kavan poprvé objevil v Polojasnu režiséra Filipa Renče (1999). Dále byl obsazen do Bazénu, nováckých Soukromých pastí či Ordinace v růžové zahradě 2, tam do role padoucha Zdeňka Zemana.

O ONDŘEJI KAVANOVI ČTĚTE ZDE>>

Bratr Ondřeje Kavana Martin je „pošťák Ondra“ v televizní Poště pro tebe, takže se mu občas stalo, že jej zavolala produkce a chtěla ho poslat na nějaké jeho natáčení.

Ještě koncem roku 2016 byl podle Blesku Ondřej Kavan partnerem Pepiny Nesvadbové, dcery herečky Světlany Nálepkové a komika Michala Nesvadby

 

 

Další Herci

zobrazit profil Valérie Zawadská
Valérie Zawadská
zobrazit profil Martin Havelka
Martin Havelka
zobrazit profil Dana Verzichová
Dana Verzichová
zobrazit profil Martin Preiss
Martin Preiss
zobrazit profil Magdaléna Zimová
Magdaléna Zimová
zobrazit profil Tomáš Krejčíř
Tomáš Krejčíř
zobrazit profil Radek Holub
Radek Holub
zobrazit profil Zdeňka Žádníková
Zdeňka Žádníková