Martin Kavan

Martin Kavan

Datum narození: 7. 1. 1980
Místo narození: České Budějovice
Profese: herec

Související celebrity

Životopis

Herec Martin Kavan je znám z Rodinných pout a z Pošty pro tebe. Jeho starší bratr Ondřej dostal roli v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Kromě Rodinných pout si Martin Kavan zahrál v seriálech Černá sanitka, Kriminálka anděl a Trapasy. Roli dostal v koprodukčním (USA/Česko/ Velká Británie) dobrodružném filmu Kletba bratří Grimmů a v komedii Non plus ultras. Vidět jste ho mohli v televizních pořadech Pošta pro tebe, Experiment, Banánové rybičky a Devatero řemesel. Když přišel o lukrativní práci v Poště pro tebe, živil se jako výčepní v hospodě. Působil v pražských divadlech Teta, v divadle Času a v Divadelním souboru OPAK.

MARTIN KAVAN – POŠŤÁK ONDRA

Martin Kavan a jeho bratr Ondřej Kavan pocházejí z herecké rodiny. Jejich dědeček byl uznávaný jihočeský herec, babička inspicienta a otec výborný amatérský zpěvák. Oba bratři vystudovali DAMU.

Ondřej je ženatý. S Terezou Klimešovou, svou budoucí chotí, se seznámil v lesním srubu na oslavě jejího dokončeného bakalářského studia. Ondřej Tereze nejdříve nepadl do oka, ale ještě tentýž víkend kvůli němu ukončila svůj předchozí vztah. Mají spolu dceru Miu.

 

Další Herci

zobrazit profil Neve Campbell
Neve Campbell
zobrazit profil Johana Munzarová
Johana Munzarová
zobrazit profil Anna Čtvrtníčková
Anna Čtvrtníčková
zobrazit profil Marika Šoposká
Marika Šoposká
zobrazit profil Tomáš Krejčíř
Tomáš Krejčíř
zobrazit profil Jeremias Meyer
Jeremias Meyer
zobrazit profil Marián Slovák
Marián Slovák
zobrazit profil Matthew McConaughey
Matthew McConaughey