Klára Cibulková

Klára Cibulková

Datum narození: 24. 7. 1975
Místo narození: Znojmo
Profese: Herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Klára Cibulková je česká herečka, známá především ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Na kontě má ale i další role, kterými se zapsala do srdcí diváků.

Klára Cibulková se sice narodila ve Znojmě, ale vyrostla v Kladně. Už jako malá navštěvovala dramatický kroužek a její zájem přerostl ve studia na DAMU. Hned po studiích nastoupila do souboru CD94 a poté účinkovala ve Švandově divadle. Tady je členkou až do současnosti. Prošla mnoha rolemi klasických děl a poslední dobou je více k vidění v současných hrách, často komediích.

Klára Cibulková se před kameru dostala poprvé v životopisném filmu V erbu lvice, který je dodnes nedoceněný. Mihla se v několika dalších filmech, v seriálu Černí baroni, ale více na sebe upozornila až rolemi ve filmech Město bez dechu, Smrt pedofila, Agentura puzzle, Swingtime, Román pro ženy nebo Habermannův mlýn.

Klára Cibulková se více do povědomí dostala rolí v seriálu Kriminálka Anděl. Z dalších seriálů se pak objevila v Dokonalém světě nebo Světlech z pasáže. Poté se připojila k hereckému týmu Ordinace v Růžové zahradě. 

Klára Cibulková jednu dobu pracovala ve španělské restauraci, a tak se může pochlubit plynulou španělštinou. Když se řekne jméno Klára Cibulková, mnozí si možná vybaví její známější jmenovkyni Vilmu Cibulkovou. Skutečností však je, že spolu nemají nic společného.

Klára Cibulková je vdaná za herce Tomáše PavelkuToho si tajně vzala v červenci 2014. Mají spolu dvě děti – Magdalenu a Matyáše.

 

Články o celebritě

Zpověď Kláry Cibulkové o vážné nemoci: Kruté bolesti a stud kvůli korzetu! Zpověď Kláry Cibulkové o vážné nemoci: Kruté bolesti a stud kvůli korzetu! Herečka Klára Cibulková (47) už v minulosti prozradila, že jí život ztrpčuje vážná forma skoliózy. V... číst článek
Hvězda Ordinace a Kukaček Cibulková přiznala: Trpím těžkou skoliózou! Předvídali, že nebudu mít děti Hvězda Ordinace a Kukaček Cibulková přiznala: Trpím těžkou skoliózou! Předvídali, že nebudu mít děti Bolesti zad dokážou pořádně potrápit, většinou však po čase odezní. Klára Cibulková (46) si ale od m... číst článek
Klára Cibulková prozradila tíživé tajemství: Trpím těžkou skoliózou Klára Cibulková prozradila tíživé tajemství: Trpím těžkou skoliózou Bolesti zad dokážou pořádně potrápit, většinou však po čase odezní. Klára Cibulková (46) si ale od m... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Dana Hlaváčová
Dana Hlaváčová
zobrazit profil Jaroslava Pokorná
Jaroslava Pokorná
zobrazit profil Rudolf Hrušínský st.
Rudolf Hrušínský st.
zobrazit profil Filip Rajmont
Filip Rajmont
zobrazit profil Ladislav Županič
Ladislav Županič
zobrazit profil Ladislav Ondřej
Ladislav Ondřej
zobrazit profil Alexej Pyško
Alexej Pyško
zobrazit profil Kristýna Hrušínská
Kristýna Hrušínská