Daniel Krejčík

Datum narození: 24. 6. 1994
Místo narození: Mladá Boleslav
Profese: herec, dabér
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herec a dabér Daniel Krejčík ve svých 23 letech zaujal odhalením homosexuální orientace. Krátce před volbami 2017 prozradil i jméno partnera: Matěj Stropnický. Rozešli se kvůli nevěře.

Přestože vyrostl v prostředí pohřební služby, rozhodl se Daniel Krejčík pro jinou dráhu. Již na gymnáziu začal s divadlem, a to ve Studiu Šrámkova domu v Sobotce. Diváci jej mohli vidět na scénách Divadla v Řeznické, kde ztvárnil mj. hlavní roli ve hře Cock, dále pak např. v Divadle SpoluHra.

DAN KREJČÍK BYL PŘEDSTAVEN U STROPNICKÝCH 

Již v začátcích své herecké kariéry se Daniel Krejčík začal intenzivně věnovat dabingu, a to už jako dítě - bylo mu tehdy pouhých šest let. Svůj hlas propůjčil postavám např. v seriálech Perníkový táta, Rudá vdova, Violetta, Případy detektiva Murdocha či ve filmech Hobit, Millerovi na tripu, Lesní duch, Prezidentské volby. Jeho hlasem promluvil zpěvák Justin Bieber ve své reality show.

Ve filmu Dan Krejčík debutoval v dramatu Rozkoš (2013), který byl nominován na Českého lva hned v několika kategoriích. Prvním televizním seriálem, v němž se Daniel Krejčíř objevil, byly V.I.P vraždy. Práci v zahraniční provenienci prvně okusil v německé minisérii Pod jedním nebem (2017). V témže roce dostal roli v Ordinaci v růžové zahradě 2 TV Nova.

O DANIELU KREJČÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Dan Krejčík v říjnu 2017 médiím prozradil jméno svého milence: Matěj Stropnický, tehdejší šéf Strany zelených, syn herce, bývalého diplomata a ministra obrany vlády Bohuslava Sobotky za hnutí ANO Martina Stropnického.

Příležitostný herec a politik Matěj Stropnický to po krátkém váhání potvrdil (EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR PRO BLESK NAJDETE ZDE). Odhalení, že je na kluky, přišlo jen pár dní před parlamentními volbami 2017. Partner Dan Krejčík ho podle informací Blesku z ledna 2024 opustil kvůli nevěře.


 

Články o celebritě

Seriálová hvězda Daniel Krejčík: Pravda o rozchodu se Stropnickým Seriálová hvězda Daniel Krejčík: Pravda o rozchodu se Stropnickým Za pár týdnů oslaví třicítku, jde z role do role, nyní exceluje v seriálu Vytoč mého agenta na Primě... číst článek
Herec Novotný po smršti zloby kvůli slovům o homosexuálech: Nejsem homofobní hovado! Herec Novotný po smršti zloby kvůli slovům o homosexuálech: Nejsem homofobní hovado! Nechce vidět v televizi, když se objímají dvě ženy nebo dva muži. „Mám přátele homosexuály, ale v re... číst článek
Slova Michala Novotného o homosexuálech pobouřila celebrity: Leitgeb běsní, Krejčík a Rajmont reagovali posměchem! Slova Michala Novotného o homosexuálech pobouřila celebrity: Leitgeb běsní, Krejčík a Rajmont reagovali posměchem! Přestože má pověst baviče, je pravdou, že je Michal Novotný (44) hodně velký svéráz. Před lety uděla... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Sabina Remundová
Sabina Remundová
zobrazit profil Ulrike Kotajná
Ulrike Kotajná
zobrazit profil Nina Divíšková
Nina Divíšková
zobrazit profil Martina Menšíková
Martina Menšíková
zobrazit profil Angus Sampson
Angus Sampson
zobrazit profil Tim Robbins
Tim Robbins
zobrazit profil Frances McDormand
Frances McDormand
zobrazit profil Alena Mudrová
Alena Mudrová