Tereza Vágnerová

Datum narození: 7. 5. 1992
Místo narození: Praha
Profese: zpěvačka, muzikálová herečka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Tereza Vágnerová, dcera hudebníka a producenta Karla Vágner a sestra rybáře Jakuba, se kromě mediálně známých příbuzných zviditelnila díky muzikálu.

Již ve čtyřech letech začala Tereza Vágnerová hrát na klavír. Jako desetiletá se představila v muzikálu Bídníci, a to v roli malé Cossettky. Zazpívala si v Dětech ráje, na nichž se podíleli mj. Sagvan Tofi a Michal David. V patnácti letech se v soutěži mladých zpěváků umístila hned za Tomášem Klusem, jejím vítězem.

TEREZA VÁGNEROVÁ - STÁTNICE PŘED PORODEM!

Půvabná zrzka Tereza Vágnerová se milovníkům české muzikálové tvorby předvedla také jako hvězda již legendárního Fantoma Opery, jehož opakovaně uvedla pražská GoJa Music Hall.

Muziku dostala Tereza Vágnerová do vínku, vždyť jejím otcem je známý hudebník a producent Karel Vágner, který léta spolupracoval se stálicemi českého hudebního nebe, jakými se bezesporu staly zpěvačky Hana Zagorová či Eva Pilarová.

Kromě otce má Tereza Vágnerové mediálně sledované i další příbuzné. Jejími bratry jsou slavný rybář Jakub Vágner, který vytvořil pár s modelkou Eliškou Bučkovou, či podnikatel Karel, jenž si vzal Simonu Krainovou, někdejší topmodelku a příležitostnou herečku.

O TEREZE VÁGNEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Tereza Vágnerová dva roky chodila se synem producenta Františka Janečka Filipem. Jejich vztah vydržel dva roky. Partnerem Terezy Vágnerové se posléze stal architekt Petr Šťovíček, s nímž se zpěvačka zasnoubila v listopadu 2017, tedy jen krátce před plánovaným narozením jejich prvorozené dcery.



 

Články o celebritě

Jana Doleželová na skok v centru Prahy: V jeden den oběhla hned tři akce! Jana Doleželová na skok v centru Prahy: V jeden den oběhla hned tři akce! Když už lékárnice a modelka Jana Doleželová (42) opustí své sídlo v Říčanech a zamíří do centra Prah... číst článek
Opulentní narozeninová párty muzikálového producenta Janečka: Největší dárek? Návrat dcery! Opulentní narozeninová párty muzikálového producenta Janečka: Největší dárek? Návrat dcery! Kdo nebyl na oslavě 79. narozenin Františka Janečka, jako by nebyl. Producent muzikálů Fantom Opery ... číst článek
Velká proměna dcery Karla Vágnera: Tereza radikálně zhubla 20 kilo a ošmikala vlasy Velká proměna dcery Karla Vágnera: Tereza radikálně zhubla 20 kilo a ošmikala vlasy Poslední roky se dcera hudebního skladatele na veřejnosti moc neukazovala a měla k tomu svoje důvody... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Iva Frühlingová
Iva Frühlingová
zobrazit profil Lenny Filipová
Lenny Filipová
zobrazit profil Radim Schwab
Radim Schwab
zobrazit profil Vladimír Šafránek
Vladimír Šafránek
zobrazit profil Johny Machette
Johny Machette
zobrazit profil Chad Kroeger
Chad Kroeger
zobrazit profil Josef Zíma
Josef Zíma
zobrazit profil Taylor Swift
Taylor Swift