Dominika Gottová

Profese: kosmetička, servírka, polyglotka

Související celebrity

Životopis

Dominika Gottová je dcera zpěváka Karla Gotta a baletky Antonie Zacpalové. Zpěvák přitom její existenci dlouho tajil a jeho příjmení tak mohla začít používat až v 15 letech.

Na svou dceru Dominiku Zacpalovou (narozena 1973) se mistr Karel Gott přišel údajně prvně podívat, když jí bylo půl roku. Skutečnost, že má nemanželského potomka, zpěvák přiznal v západním Německu, kde to z něj dostali tamní novináři.

DOMINIKA GOTTOVÁ - DRSNÉ SPORY S OTCEM

Češi se o dominice dozvěděli, až když jí bylo devět let

Posléze byl Karel Gott se svou dcerou vyfotografován na procházce. Česká veřejnost se o existenci Dominiky dozvěděla v jejích devíti letech, když tuto informaci otiskl tehdy oblíbený časopis Mladý svět. O tom, že má vnučku, do své smrti nevěděla maminka Karla Gotta, s níž zpěvák bydlel.

Domluví se sedmi jazyky

Jméno Dominika Gottová začala dcera slavného otce používat ve svých 15 letech. Tehdy studovala hotelovou školu a jazyky, jichž ovládá úctyhodných sedm. Po nějaké době ji osud zavál do Finska, kde pracovala v pohostinství a k tomu ještě studovala kosmetiku.

Ve Finsku si Dominika Gottová našla přítele, hudebníka Tima Tollkima, jehož si později tajně vzala. Ten však začal trpět maniodepresivní poruchou. Dominika Gottová se vrátila do Česka a živila se jako kosmetička. Posléze, když se manželův stav zlepšil, se do Finska vrátila. Dobře údajně vycházela s Alicí Kovácsovou, dlouholetou přítelkyní svého ženami obletovaného tatínka.

V únoru 2020 Dominika Gottová svolala tiskovku, na které médiích potvrdila, že se hodlá rozvést. Jako právní zástupkyni si vybrala Kláru Long Slámovou, a to jak v rozvodovém řízení, tak ve sporu o dědictví po otci. Advokátka jí však záhy plnou moc vypověděla, své důvody veřejně komentovat nechtěla.

O DOMINICE GOTTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Dominika Gottová, nejstarší dcera mnohonásobného Zlatého a Českého slavíka Karla Gotta, který jí zplodil v utajovaném vztahu s tanečnicí Antonií Zacpalovou, má tři nevlastní sestry. Dvě z nich Ministr měl v manželství s Ivanou Gottovou, rozenou Macháčkovou.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jaroslav Martinů
Jaroslav Martinů
zobrazit profil Ivan Passer
Ivan Passer
zobrazit profil Ida Saudková
Ida Saudková
zobrazit profil Michaela Tejmlová
Michaela Tejmlová
zobrazit profil Tomáš Třeštík
Tomáš Třeštík
zobrazit profil Bohuslav Sobotka
Bohuslav Sobotka