Zlata Emily Kinská

Zlata Emily Kinská

Datum narození: 15. 8. 1975
Profese: zpěvačka, tanečnice, moderátorka, modelka, herečka, střihačka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Zlata Emily Kinská vystupovala jako vokalistka a tanečnice s kapelou Pražský výběr hudebníka Michaela Kocába, jehož byla i milenkou.

Zlata Emily Kinská soukromě vystudovala klasický zpěv a šest let hrála na housle. Začínala jako zpěvačka s barovými kapelami a také jako modelka. Šest sezon účinkovala v divadle Semafor a hostovala v Divadle na Vinohradech.

Z. E. KINSKÁ – ROZHOVOR NEJEN O LVECH A TYGRECH

Všestranně nadaná zpěvačka, moderátorka, modelka, herečka a střihačka Zlata Emily Kinská začala účinkovat v Divadle TaFantastika, a to prvně jako Marylin Monroe v muzikálu Elixír života, posléze coby Kulpová v muzikálu Láska je láska či královna Igrain v Excaliburu.

Byla vokalistkou a tanečnicí kapely Pražský výběr a jako zpěvačka se uplatnila v Pražském výběru II, který Michael Kocáb rozjel v listopadu 2006. Roku 2009 Zlata Emily Kinská natočila své debutové sólové album Rozinka v krému, jehož do světa poslala spolu s kmotrou Lucií Bílou.

Zlata Emily Kinská se pustila i do psaní, a to aforismů, básní a textů.

O ZLATĚ EMILY KINSKÉ ČTĚTE ZDE>>

Rockerka Zlata Emily Kinská, která jméno Zlata dostala po mamince, Emily po babičce a příjmení nemá po žádném ze šlechticů, byla přítelkyní Michaela Kocába, exministra pro lidská práva, zpěváka a skladatele. Provdala za výkonného ředitele hotelu, moderátora a zpěváka v jedné osobě Tomáše Krále.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Tina Turner
Tina Turner
zobrazit profil Petr Ryšavý
Petr Ryšavý
zobrazit profil Revolta (Marek Kaleta)
Revolta (Marek Kaleta)
zobrazit profil Andrea Bocelli
Andrea Bocelli
zobrazit profil Lenka Hrůzová
Lenka Hrůzová
zobrazit profil Petr Chovanec
Petr Chovanec
zobrazit profil Bill Kaulitz
Bill Kaulitz
zobrazit profil zpěvačka Fergie
zpěvačka Fergie