Josef Vágner

Datum narození: 17. 7. 1990
Místo narození: Praha
Profese: zpěvák, muzikálový herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Josef Vágner, syn skladatele, textaře, producenta a kapelníka Karla Vágnera, se proslavil hitem Mně sílu dáš, který mu vynesl Českého slavíka.

První šanci na české hudební scéně Josef Vágner dostal od skladatele Karla Svobody, který mu svěřil roli malého Alberta v muzikálu Monte Cristo.

JOSEF VÁGNER MĚL VELKOU ŘECKOU SVATBU

Slavíka Vágner dostal coby objev roku

Absolventa konzervatoře a English College Josefa Vágnera si mohli diváci všimnout též v muzikálech Kleopatra nebo Dracula. Jeho první úspěšnou skladbou byla irská balada s textem Eduarda Krečmara  Mně sílu dáš, která mu vynesla vítězství v Českém slavíkovi 2007 v kategorii Objev roku. 

Skladba vyšla na jeho stejnojmenném debutovém CD roku 2008, kdy se album vyšplhalo na druhé místo v anketě nejprodávanějších nosičů. Následující rok se Josef Vágner v Českém slavíkovi umístil v první dvacítce.

Josef Vágner koncertuje i v cizině

Kromě Česka Josef Vágner koncertoval v zahraničí, a to v Norsku, na Filipínách, v Moskvě, na ostrově Mauricius či v Africe. V říjnu 2010 vydal druhé album s názvem Vždycky stejně krásná.

O JOSEFU VÁGNEROVI ČTĚTE ZDE>>

Josef Vágner má pět sourozenců. Tereza Vágnerová je též zpěvačka, Jakub Vágner proslul jako rybář, Karel Vágner ml. se dal na podnikání a pojal za manželku modelku Simonu Krainovou, dále pak má ještě sestry Annu Vágnerovou a Barboru Vágnerovou. Otcem všech je významný český hudebník Karel Vágner.

Vágner se oženil a má dvě dcery

Zpěvák a muzikálový herec Josef Vágner se 1. června 2018 oženil se svou německou snoubenkou Marlene. Popřát štěstí jim přijelo na sto hostů. V září téhož roku se páru narodila dcera Amelie, v červenci 2021 dcera Jasmína.

 

Články o celebritě

Zpěvák Josef Vágner: Dcery mu dávají zabrat! Zpěvák Josef Vágner: Dcery mu dávají zabrat! Syn Karla Vágnera Josef je vyhledávaný muzikálový zpěvák. Ale je i manžel a táta dvou dcer. Nebude d... číst článek
Sexy charita: Dvojnásobná máma Jitka Boho v bílých šatech na tělo nebo zadeček muzikálové tanečnice!  Sexy charita: Dvojnásobná máma Jitka Boho v bílých šatech na tělo nebo zadeček muzikálové tanečnice! Vystupující zpěvačky novoročního benefičního koncertu Nadace Anežka se postaraly o velkolepou podíva... číst článek
Vánoční večírek hvězd Divadla Broadway: Zatímco se bavili, zapadali sněhem! Vánoční večírek hvězd Divadla Broadway: Zatímco se bavili, zapadali sněhem! Každoročně se koná v průhonické creperii U Slepiček vánoční večírek divadla Broadway, v jehož čele s... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Rytmus (Patrik Vrbovský)
Rytmus (Patrik Vrbovský)
zobrazit profil Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley
zobrazit profil Viktor Sodoma
Viktor Sodoma
zobrazit profil Majk Spirit (Michal Dušička)
Majk Spirit (Michal Dušička)
zobrazit profil Justin Timberlake
Justin Timberlake
zobrazit profil Jiří Macháček
Jiří Macháček
zobrazit profil Chris Cornell
Chris Cornell