Eva Nováková

Datum narození: 16. 11. 1966
Přezdívka: Miss Sugar
Místo narození: Kladno
Míry: 120-118-120
Profese: striptérka, někdejší učitelka v mateřské školce
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Striptérka Eva Nováková alias Miss Sugar s touto profesí, v níž je velmi úspěšná, začala až ve čtyřiceti pěti letech. Dříve byla učitelkou v mateřské školce.

Vnadná Eva Nováková vždy milovala pohyb a tanec. Stát se striptérkou ale nebylo jejím životním snem. K této profesi ji původně dohnala nenadálá životní situace, kdy se v Praze ocitla bez práce. Do svých 45 let pracovala jako učitelka v mateřské školce.

EVA NOVÁKOVÁ - JAKÉ TRAPASY ZAŽILA?

Aby se stala striptérkou jí poradil kamarád. „A tak jsem ho poslechla. Vysvlékla jsem se neohlášeně na jedné diskotéce, odkud mě následně vyvedli,“ zavzpomínala Eva Nováková, která vystupuje pod pseudonymem Miss Sugar, na svou první zkušenost s nahotou na veřejnosti, kdy si chtěla ověřit, zda má na to vůbec odvahu.

A tak se ve svých čtyřiceti pěti letech Eva Nováková stala jednou z vyhledávaných striptérkou. Show, při které svými ňadry téměř zadusí muže, proslula po celém Česku. Vystupuje na diskotékách nebo také na rozlučkách se svobodou a různých večírcích.

Bahenní show, vodní lázeň, ňadra před očima i sezení na tváři. Miss Sugar svá čísla navíc okořeňuje vtipem, který diváky baví. „Rozhodně s tím neplánuji končit. V oboru bych se chtěla udržet, co nejdéle to půjde, třeba jednou jako manažerka holek. To je samozřejmě otázkou zdraví,“ řekla exhibicionistka.

Jak přiznala, rodina se na ni nejprve dívala skrz prsty. „Ale jakmile dcera pochopila, že nám to vydělává, a dokonce slušně vydělává, přestala mě soudit a začala podporovat,“ svěřila se Eva Nováková, kterou dcera začala čas od času na vystoupení doprovázet.

Desatero striptérky:
1. Musíš být exhibicionistka. V téhle branži introverti a stydlíni nemají šanci.
2. Nesmíš být citlivka! Někteří lidé dokáží být krutí. Je třeba mít tvrdý krunýř.
3. Zaposlouchej se do hudby. Paní Eva roky tančila na diskotékách. Vlnění se do rytmu pro ni nikdy nebyl problém.
4. Nauč se improvizovat. Řada událostí tě může během čísla překvapit. Ničeho se nezalekni a dojeď vystoupení do konce. Eva si dokázala na parketu zlomit nohu, a i přesto tančila dál jako by nic.
5. Stanov si své hranice. Důležité je být asertivní. Diváci musí pochopit, že jde jen o tanec, ne o sex.
6. Pečlivě se umyj a navoň! „Striptérka je vždy ta nejčistší v podniku,“ stojí si za svým Eva.
7. Den předem nejez žádná projímavá a břichabolná jídla.
8. Udržuj se fit. Pokud chceš mít striptýz jako obživu, čeká tě pořádná honička. Eva zvládne i šest akcí za noc. Právě proto teď sportuje, aby bez problémů odtančila i v budoucnu.
9. Nauč se říct si o peníze! Paní Eva ví, o čem mluví. Od mizerného honoráře se vyhoupla až k měsíčnímu obnosu, který dosahuje někdy i 100 tisíc korun.
10. Vystupuj pro zábavu! Nedrž se pouze jednoho čísla, které by tě po pár letech omrzelo. Neustále vymýšlej něco nové a bav se tím jako Eva.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jiří Grossman
Jiří Grossman
zobrazit profil Miroslav Macháček
Miroslav Macháček
zobrazit profil Pavla Pivoňka Vaňková
Pavla Pivoňka Vaňková
zobrazit profil Vadim  Petrov
Vadim Petrov
zobrazit profil Vojtěch Filip
Vojtěch Filip
zobrazit profil Silvia Dellai
Silvia Dellai