Bob Fliedr

Bob Fliedr

Datum narození: 20. 3. 1958
Místo narození: Polička
Profese: novinář, kandidát hnutí STAN a KDU-ČSL do Senátu ve volbách 2018
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Novinář Bob Fliedr se v senátních volbách 2018 stal kandidátem hnutí STAN v koalici s KDU-ČSL na křeslo v horní komoře, a to za obvod č. 50 - Svitavy.

Po Gymnáziu v Poličce Bob Fliedr, rodným jménem Bohuslav Fliedr, vystudoval Stavební fakultu Českého vysokého učení technického v Praze a posléze ještě Institut žurnalistiky Roberta Schumana v Bruselu.

FLIEDR REZIGNOVAL NA POST V ČT KVŮLI ŽANTOVSKÉMU

Bob Fliedr byl krátce šéfredaktorem Magazínu AD, šest let dramaturgem a moderátorem Redakce aktuální publicistiky České televize a posléze komentátorem Lidových novin.

Dále Bob Fliedr působil jako manažer komunikace v Nadačním fondu proti korupci a v letech 2016 až 2017 šéfoval Institut pro křesťansko-demokratickou politiku.

Složil mnoho písní s křesťanskou tématikou a stal se vedoucím dětského sboru Bobci. Bob Fliedr napsal řadu knih. Jmenujme např. Vyvolávání veršů, Zpověď tajného biskupa, Malý polistopadový lexikon A Ž. nebo Bílé sárí.

Na přelomu let 2017 a 2018 byl jedním z blízkých spolupracovníků Pavla Fischera v jeho prezidentské kampani. Do senátních voleb 2018 Boba Fliedra jako svého kandidáta vyslalo hnutí STAN v koalici s KDU-ČSL a podporou TOP 09, a to v obvodu č. 50 - Svitavy.

S manželkou Danielou má Bob Fliedr tři děti.

VŠE O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Libor Hoppe
Libor Hoppe
zobrazit profil Andrew Garfield
Andrew Garfield
zobrazit profil Hana Brejchová
Hana Brejchová
zobrazit profil Daddy Yankee
Daddy Yankee
zobrazit profil Jiří Hájek
Jiří Hájek
zobrazit profil Bruce Willis
Bruce Willis
zobrazit profil Petr Letocha
Petr Letocha