Beáta Kaňoková

Beáta Kaňoková

Datum narození: 18. 2. 1989
Místo narození: Krnov
Profese: herečka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Beáta Kaňoková zazářila v jedné z hlavních rolí v seriálu televize Nova Pan Profesor. Ztvárnila atraktivní češtinářku Karolínu.

Po gymnáziu v Opavě Beáta Kaňoková studovala kulturní dramaturgii na Slezské univerzitě a herectví na pražské DAMU.

BEÁTA KAŇOKOVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Poté Beáta Kaňoková získala angažmá v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích. Vidět ji diváci mohli také mj. v Městských divadlech pražských, ve Švandově divadle, v Činoherním klubu nebo na Letních shakespearovských slavnostech.

Profesorku Kaňoková hrála s Dykem 

Zahrála si ve studentských krátkometrážních snímcích Řád (2017) a Kukačka (2019). Beáta Kaňoková se objevila v epizodních rolích v seriálech Mordparta, Specialisté, Dáma a Král či Anatomie života.

Češtinářku Karolína, jednu z klíčových postav, Beáta Kaňoková dostala v komediálním seriálu TV Nova Pan profesor, jehož si zahrál Vojtěch Dyk.

V celovečerním snímku Beáta Kaňoková debutovala hned jednou z hlavních rolí v koprodukčním dramatu Běžná selhání (2022).

Dceru má Kaňoková s kolegou

Beáta Kaňoková má s hercem Tomášem Havlínkem dceru Juditu, která se jim narodila roku 2019.

 

Články o celebritě

Dramatická vzpomínka Michaely Maurerové na porod dvojčat: Zelená plodová voda a celoživotní strach! Dramatická vzpomínka Michaely Maurerové na porod dvojčat: Zelená plodová voda a celoživotní strach! Bylo to pořádné drama! Herečka Michaela Maurerová (44), která sdílela v den narozenin svých dnes pat... číst článek
Dyková po velkém rozhodnutí: UTAJENÝ ROZVOD S VOJTOU? Dyková po velkém rozhodnutí: UTAJENÝ ROZVOD S VOJTOU? Zpočátku bylo jejich spojení velkou neznámou, přeci jen Dyk vstupoval do vztahu s o 7 let starší her... číst článek
Módní rekapitulace podle Iny T.: To nejlepší z roku 2023! Risk z budoáru, sofistikovanost i vkusný sex Módní rekapitulace podle Iny T.: To nejlepší z roku 2023! Risk z budoáru, sofistikovanost i vkusný sex S koncem roku pevně spjaté tradiční bilancování nechybí ani letos, prezentujíc nejlepší outfity tuze... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ilja Prachař
Ilja Prachař
zobrazit profil Charlotte Doubravová
Charlotte Doubravová
zobrazit profil Hana Doulová Krobotová
Hana Doulová Krobotová
zobrazit profil Scott Patterson
Scott Patterson
zobrazit profil Miroslav Donutil
Miroslav Donutil
zobrazit profil Linda Rybová
Linda Rybová
zobrazit profil Jaroslav Matějka
Jaroslav Matějka
zobrazit profil Viktor Antonio
Viktor Antonio