Beáta Kaňoková

Beáta Kaňoková

Datum narození: 18. 2. 1989
Místo narození: Krnov
Profese: herečka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Beáta Kaňoková zazářila v jedné z hlavních rolí v seriálu televize Nova Pan Profesor. Ztvárnila atraktivní češtinářku Karolínu.

Po gymnáziu v Opavě Beáta Kaňoková studovala kulturní dramaturgii na Slezské univerzitě a herectví na pražské DAMU.

BEÁTA KAŇOKOVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Poté Beáta Kaňoková získala angažmá v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích. Vidět ji diváci mohli také mj. v Městských divadlech pražských, ve Švandově divadle, v Činoherním klubu nebo na Letních shakespearovských slavnostech.

Profesorku Kaňoková hrála s Dykem 

Zahrála si ve studentských krátkometrážních snímcích Řád (2017) a Kukačka (2019). Beáta Kaňoková se objevila v epizodních rolích v seriálech Mordparta, Specialisté, Dáma a Král či Anatomie života.

Češtinářku Karolína, jednu z klíčových postav, Beáta Kaňoková dostala v komediálním seriálu TV Nova Pan profesor, jehož si zahrál Vojtěch Dyk.

V celovečerním snímku Beáta Kaňoková debutovala hned jednou z hlavních rolí v koprodukčním dramatu Běžná selhání (2022).

Dceru má Kaňoková s kolegou

Beáta Kaňoková má s hercem Tomášem Havlínkem dceru Juditu, která se jim narodila roku 2019.

 

Články o celebritě

Aukce seriálu Zlatá labuť: Hodina s Kristýnou Ryškou za desítky tisíc! Aukce seriálu Zlatá labuť: Hodina s Kristýnou Ryškou za desítky tisíc! Ten, kdo dorazil, mohl si kousek Zlaté labutě koupit domů. Pokud přišel včas. Na bazarový výprodej z... číst článek
Hvězda Vyprávěj a Ulice Zahradnická: Čeká třetí dítě Hvězda Vyprávěj a Ulice Zahradnická: Čeká třetí dítě Bude jich doma pět! Vlastně šest, protože se samozřejmě musí počítat i rodinný pejsek. Herečka Lenka... číst článek
Beáta Kaňoková ze Zlaté labutě: Pochlubila se novorozeným synem! Beáta Kaňoková ze Zlaté labutě: Pochlubila se novorozeným synem! Herečka Beáta Kaňoková (35) se stala maminkou! O krásnou novinku se herečka známá například ze seriá... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Pavel Sedláček
Pavel Sedláček
zobrazit profil Sabina Laurinová
Sabina Laurinová
zobrazit profil Ondřej Gregor Brzobohatý
Ondřej Gregor Brzobohatý
zobrazit profil Lukáš Hejlík
Lukáš Hejlík
zobrazit profil Denzel Washington
Denzel Washington
zobrazit profil Romana Goščíková
Romana Goščíková
zobrazit profil Rebecca Ferguson
Rebecca Ferguson
zobrazit profil Zuzana Kajnarová
Zuzana Kajnarová