Anastasia Chocholatá

Datum narození: 19. 6. 2000
Místo narození: Pardubice
Profese: herečka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Anastasia Chocholatá se milovníkům seriálů s lékařskou tématikou předvedla jako sestřička v nemocnici Rubava v seriálu Modrý kód.

Už odmalička měla Anastasia Chocholatá ráda zpěv, tanec a herectví. První příležitost dostala v seriálu Vyprávěj, kde si zahrála malou Majdu Sovovou.

O ANASTASII CHOCHOLATÉ ČTĚTE ZDE>>

V jedenácti letech Anastasie Chocholatá debutovala v dabingu, kdy svůj hlas propůjčila dceři jednoho z hlavních hrdinů slovenského psychologického dramatu Dům.

Chocholatá zazářila v Mádlově komedii

V té době začala první zkušenosti sbírat též v divadle, a to v představení Kejklíř z Lublinu Východočeského divadla v Pardubicích. Studovala na Mezinárodní konzervatoři Praha, kde jejími pedagogy byli mj. herec Zdeněk Žák nebo tanečnice Tatiana Drexler.

Objevila se v seriálech Gympl s (r)učením omezeným, Špačkovi v síti času, Jetelín nebo Ohnivý kuře. Jako atraktivní sestřička Eva se Anastasia Chocholatá představila na urgentním příjmu nemocnice Rubava v seriálu Modrý kód. Servírku si střihla v reklamě na mobilního operátora.

Před filmovou kameru Anastasií Chocholatou prvně postavil herec, režisér a scenárista Jiří Mádl, a to ve své komedii Pojedeme k moři (2014) s Petrem Šimčákem v hlavní roli.

Anastasia Chocholatá ve Smečce

Jednu z klíčových postav Anastasii Chocholaté přiřkl režisér Zdeněk Troška ve své nové pohádce, v níž hlavní roli vodníka dostal Lukáš Pavlásek.

Další z ústředních postav Anastasia Chocholatá ztvárnila v dramatu Smečka (2020).

 

Další Herci

zobrazit profil Barbora Lukešová
Barbora Lukešová
zobrazit profil Marie Kyselková
Marie Kyselková
zobrazit profil Dana Batulková
Dana Batulková
zobrazit profil Marcus Rutherford
Marcus Rutherford
zobrazit profil Milla Jovovich
Milla Jovovich
zobrazit profil Jiří Hrzán
Jiří Hrzán
zobrazit profil Anna Javorková
Anna Javorková
zobrazit profil Zoe Saldaña
Zoe Saldaña