Ektor

Ektor

Datum narození: 4. 12. 1985
Místo narození: Dobřichovice
Profese: rapper
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Ektor, syn zpěvačky Teny Elefteriadu, o sobě kromě hudby dal vědět i svými násilnickými sklony, které nedokáže krotit ani vůči něžnému pohlaví.

Marko Elefteriadis, známý jako Ektor, se kromě rappu věnuje také hip hopu. S hudební dráhou začal roku 2007 a již rok nato vydal spolu s jedním z předních DJů Enemym debutové album Airon Meidan.

EKTOR NAPADL FANOUŠKA

Dále následovalo Ektorovo první sólové album Topství (2011). Společně s dalšími interprety pak vydal desky Tetris (2012), Detektor 2 (2016) nebo Alfa (2017). V roce 2014 založil značku oblečení Detektor. Dále mu vyšla mj. alba Marko (2019) nebo Original (2020).

Ektor byl odsouzen i za loupež

Ektor také spolupracoval s některými dalšími českými, slovenskými i americkými rappery, jmenujme např. Marpa, Rytmuse nebo Nironica.

Rapper Ektor neblaze proslul jako násilník. Kromě fanouška napadl ženu, jíž zlomil čelit. Byl odsouzen za výtržnictví a roku 2006 za loupež.

Ektor je držitelem platinových desek

V červnu 2021 Ektor získal od Mezinárodní federace hudebního průmyslu celkem 21 platinových desek za rapp tvorbu. Obdržel mj. trojnásobnou platinu za album Detektor 2 či dvojnásobnou platinu za alba TetrisMarko a Original

O EKTOROVI ČTĚTE ZDE>>

Ektorovou matkou je zpěvačka Tena Elefteriadu, která utvořila úspěšné duo se svou sestrou Marthou. Rapper má sestru Tenu.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil Janek Ledecký
Janek Ledecký
zobrazit profil Marcel Zmožek
Marcel Zmožek
zobrazit profil Alexandr Kopka
Alexandr Kopka
zobrazit profil Vlastimil Kučaj
Vlastimil Kučaj
zobrazit profil Matyáš Ramba
Matyáš Ramba
zobrazit profil Richard Hes
Richard Hes
zobrazit profil Josef Vařeka
Josef Vařeka
zobrazit profil Beata Hlavenková
Beata Hlavenková