Jan Musil

Datum narození: 24. 6. 1967
Místo narození: Brno
Profese: moderátor, zpěvák, herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Moderátor Jan Gareth Musil, známý jako Honza Musil, se do povědomí široké veřejnosti dostal díky Snídani s Novou. Pracoval pro řadu televizních i rozhlasových stanic.

V rodném Brně Jan Musil získal výuční list v oboru kuchař-číšník. S moderováním začal v roce 1994 v kabelové televizi v Havířově a Ostravě. Do povědomí široké veřejnosti se dostal coby moderátor Snídaně s Novou, jímž byl v letech 1996 až 1999.

HONZA MUSIL CHTĚL ADOPTOVAT DĚCKO

Poté Honza Musil uváděl talk-show Áčko, dále pak talk-show Sauna a Miláčci na TV Prima, Mazlíčci na Top TV. V září 2009 se vrátil na Novu v pořadu Dům snů a následně Rady ptáka Loskutáka.

Působil v rádiích Helax, Evropa 2, v Českém rozhlase Regina a v Rádiu Kiss. Byl také šéfredaktorem časopisů Náš miláček a Svět psů. V červnu 2010 se Honza Musil začal objevovat v České televizi v Dobrém ránu s Jedničkou. Spolupracoval s TV Barrandov, a to na projektu Na plac!, zde též moderoval pořad Nebezpečné vztahy.

Zahrál si v seriálech Vyprávěj, Hop nebo trop či Policie Modrava a v pohádce Tajemství staré bambitky. Honza Musil vydal desky Mezi tichem a tichem a Pojď se smát a navyprávěl dvě alba pohádek. Spolu s Miroslavem Graclíkem napsal autobiografickou knihu Rozepsaný příběh...

V roce 2006 Honza Musil otevřel gay klub 21 a o dva roky později založil internetový portál Gaylife.cz.

O JANU MUSILOVI ČTĚTE ZDE>>

Jan Musil byl ženatý. Bývalou manželku Ivetu, s níž má dcery Lucii a Veroniku, si bral velmi mladý, takže se musel nechat zplnoletit.

V prosinci 2007 Jan Musil uzavřel registrované partnerství se svým dlouholetým přítelem Jakubem Pechrem. V roce 2012 byl jejich svazek zrušen. Čtyři roky nato se oženil s Jakubem Bialym, oba přijali jako své druhé příjmení Gareth.

V roce 1996 Jan Musil onemocněl leukémií a prodělal několikaletou léčbu. V prosinci 2018 si při nehodě zlomil páteř, devět žeber a propíchl plíci.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Pavel Novotný
Pavel Novotný
zobrazit profil Saskia Burešová
Saskia Burešová
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Petr Novotný
Petr Novotný
zobrazit profil Aleš Cibulka
Aleš Cibulka
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek
zobrazit profil Daniel Stach
Daniel Stach
zobrazit profil Taťána Míková
Taťána Míková