Lucia Javorčeková

Profese: modelka, DJ, bývalá cyklistka

Související celebrity

Životopis

Modelka Lucia Javorčeková, která bývala cyklistkou, se více než sportem proslavila nafocením erotických snímků, jež se objevily i na porno stránkách a obletěly celý svět.

Když Lucia Javorčeková skončila s cyklistikou, začala pracovat jako dýdžejka a modelka. Napsal to web The Sun o svůdné brunetě, jež se v březnu 2019 mohla pochlubit více než 1,2 milionu fanoušků, kteří sledují její Instagram.

LUCIA JAVORČEKOVÁ POBLÁZNILA CELÝ SVĚT

Atraktivní Lucia Javorčeková se nestyděla postavit před objektiv fotoaparátu a kameru úplně nahá. O tom, co ji k tomu vedlo, třicetiletá modelka promluvila začátkem roku 2019 v show slovenského youtubera Sajfy Level Lama.

„Bylo to takové období. Teď ne že bych řekla, že se za to stydím, ale už se vnímám jiným stylem,“ řekla Lucia Javorčeková a dodala, že už by to nedělala. Vysvětlila také, proč se k tomu uchýlila. „Já jsem tím zabezpečovala svou rodinu. Můj manžel tehdy nepracoval. Já jsem potřebovala vydělávat,“ prozradila.

O LUCII JAVORČEKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Slovenka Lucia Javorčeková se vdávala v osmnácti. Manželovi Pavlovi porodila syna. Po dvanácti letech se jejich vztah rozpadl a požádali o rozvod.

 

Další Modelky

zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Krystyna Pyszková
Krystyna Pyszková
zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico
zobrazit profil Rozálie Havelková
Rozálie Havelková
zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Barbara Kautmanová
Barbara Kautmanová