Veronika Kašáková

Datum narození: 6. 11. 1989
Místo narození: Praha
Váha: 55 kg
Míry: 83-60-89
Výška: 176 cm
Profese: modelka, finalistka České Miss 2014, zakladatelka nadace
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Modelka Veronika Kašáková se do povědomí veřejnosti dostala nejen jako finalistka České Miss 2014, ale rovněž coby zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové.

Kvůli matce feťačce a alkoholičce Veronika Kašáková vyrůstala od čtyř let v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova, a to i se svým o dva roky starším bratrem Karlem.

VERONIKA KAŠÁKOVÁ BOJOVALA S DEPRESEMI

První zkušenosti se soutěží krásy Veronika Kašáková načerpala na Miss Junior ČR 2007. Dostala se sice až do finále, byla však vyřazena kvůli svému tetování.

V letech 2004 až 2008 Veronika Kašáková studovala obor Předškolní a mimoškolní pedagogika na Střední pedagogické škole v Mostě. Poté pracovala v bance.

Boj o korunku královny krásy Veronika Kašáková zkusila ještě v soutěži Česká Miss 2014. I zde se dostala do finále, avšak vítězství tehdy porota v čele v předsedkyní Machaelou Bakala přiřkla Gabriele Frankové.

V roce 2015 Veronice Kašákové vyšla autobiografická kniha Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola. Rok nato založila Nadační fond Veroniky Kašákové, podporující děti v dětských domovech.

V únoru 2017 se Veronika Kašáková stala tváří kosmetické značky Oriflame. V roce 2018 byla oceněna v kategorii sociální a zdravotní oblast včetně záchrany lidského života v anketě Ceny hejtmana roku Ústeckého kraje. Téhož roku se dostala v časopisu Forbes do sekce Mimořádné ženy.

O VERONICE KAŠÁKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S přítelem Milanem Sovadinou měla Veronika Kašáková po čtyřech letech vztahu v plánu svatbu a založení rodiny. Jak v dubnu 2019 prozradila Top Staru, z obojího sice sešlo, ale rozchod se zatím nekonal. Modelka se rozhodla odjet na měsíc na Havaj, aby si vše urovnala v hlavě.

 

Články o celebritě

Celebrity volají kvůli sbírce pro Martínka: Výzva pro Kazmu! A netradiční nabídka Šlégrových Celebrity volají kvůli sbírce pro Martínka: Výzva pro Kazmu! A netradiční nabídka Šlégrových Český národ se v posledních dnech opět neuvěřitelně semknul a sbírka pro dvouletého Martínka, jenž n... číst článek
Celebrity burcují: Martínek (2) potřebuje 100 milionů na lék, aby mohl žít! Celebrity burcují: Martínek (2) potřebuje 100 milionů na lék, aby mohl žít! Nikol Štíbrová je proslulá svou dobrosrdečností a chutí pomáhat. Stejně tak je tomu i v případě nemo... číst článek
Veronika Kašáková: Díky všem ženám, které jsou maminkami svých dětí Veronika Kašáková: Díky všem ženám, které jsou maminkami svých dětí Modelka Veronika Kašáková je patronkou kategorie Maminka Hrdinka v projektu Maminka roku. A nad stat... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Jitka Nováčková
Jitka Nováčková
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
zobrazit profil Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová
zobrazit profil Michaela Bakala-Maláčová
Michaela Bakala-Maláčová
zobrazit profil Kateřina Sokolová
Kateřina Sokolová
zobrazit profil Karolína Kurková
Karolína Kurková
zobrazit profil Zuleyka Rivera
Zuleyka Rivera
zobrazit profil Zuzana Klečková
Zuzana Klečková