Jana Koláříková

Jana Koláříková

Datum narození: 30. 9. 1986
Místo narození: Šumperk
Profese: pedagožka, personalistka, koordinátorka dobrovolníků
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Pedagožka Jana Koláříková, zdatná koordinátorka dobrovolníků, se ve volbách do Evropského parlamentu 2019 stala jednou z kandidátek České pirátské strany. Neuspěla.

Po Sřední pedagogické škole v Prachaticích Jana Koláříková studovala a pracovala ve Velké Británii, a to jako personalistka pro neziskovou organizaci Development Aid From People to People.

Dobrovolnicky pomáhala rozvíjet vzdělávání a vedla kurzy pro učitele a knihovníky v africkém Malawi. Tam nadále používají její vzdělávací materiál o rozvoji jazyka a gramotnosti. Funguje i mateřská škola postavená z prostředků, které se Janě Koláříkové podařilo získat v charitativní kampani.

Po návratu do Česka Jana Koláříková pracovala jako redaktorka a působila v kontaktním centru nabízejícím oporu pro drogově závislé.

Roku 2013 se Jana Koláříková stala členkou České pirátské strany, kde zastávala mj. pozice krajské místopředsedkyně nebo vedoucí Personálního odboru. Jednou z jejích velkých předností je vynikající schopnost budovat kvalitní týmy.

Ve volbách do Evropského parlamentu 2019 Jana Koláříková zaujala pátou příčku na kandidátní listině Pirátů. Křeslo v EP nezískala.

Jana Koláříková je vdaná a vychovává tři děti.

VŠE O VOLBÁCH DO EP 2019 NAJDETE ZDE>>

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Petr Kellner
Petr Kellner
zobrazit profil Miroslav Bárta
Miroslav Bárta
zobrazit profil Dominik Kubalík
Dominik Kubalík
zobrazit profil Pavel Klener
Pavel Klener
zobrazit profil Dalibor Horák
Dalibor Horák
zobrazit profil Robert Křesťan
Robert Křesťan
zobrazit profil Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
zobrazit profil Václav Snopek
Václav Snopek