Emmy Raver-Lampman

Emmy Raver-Lampman

Datum narození: 5. 9. 1988
Místo narození: Norfolk, Virginie, USA
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Emmy Raver-Lampman se na televizní obrazovce proslavila rolí Allison Hargreeves v seriálu společnosti Netflix The Umbrella Academy.

Svou kariéru v showbyznysu Emmy Raver-Lampman nastartovala v hudebním divadle, vystupovala v různých broadwayských a národních turné, jako jsou Hair, Jekyll & Hyde, Wicked a Hamilton.

Jako členka souboru a dublérka hlavních ženských rolí Emmy Raver-Lampman předvedla své působivé pěvecké a herecké schopnosti a získala si uznání kritiky a oddané fanoušky. Její výkony se vyznačují silným vokálem a emocionální hloubkou.

Allison Hargreeves v seriálu společnosti Netflix The Umbrella Academy, natočeném podle stejnojmenné komiksové série Gerarda Waye a Gabriela Bá, začala Emmy Raver-Lampman ztvárňovat v roce 2017. Allison, známá také jako Číslo tři, má schopnost manipulovat s realitou pomocí fráze Slyšela jsem drb.

Na filmovém plátně Emmy Raver-Lampman debutovala v roce 2020 hned jednou z hlavních rolí v komedii aTypical Wednesday. Dále si zahrála po boku Liama Neesona v thrilleru Pod rouškou temnoty či v komediálním hororu Gatlopp (oba 2022).

Roku 2015 Emmy Raver-Lampman začala chodit s hercem, zpěvákem, rapperem a skladatelem Daveedem Diggsem.

 

Další Herci

zobrazit profil Pavel Nový
Pavel Nový
zobrazit profil Tomáš Hanák
Tomáš Hanák
zobrazit profil Sandra Nováková
Sandra Nováková
zobrazit profil Tereza Dočkalová
Tereza Dočkalová
zobrazit profil Luba Skořepová
Luba Skořepová
zobrazit profil Kristýna Janáčková
Kristýna Janáčková
zobrazit profil Ondřej Veselý
Ondřej Veselý
zobrazit profil Hynek Čermák
Hynek Čermák