Justin H. Min

Justin H. Min

Datum narození: 20. 3. 1990
Místo narození: Cerritos, Kalifornie, USA
Profese: herec
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Justin H. Min, celým jménem Justin Hong-Kee Min, se proslavil rolí Bena Hargreevese v úspěšném seriálu společnosti Netflix The Umbrella Academy.

Po střední škole korejský Američan Justin H. Min navštěvoval Cornell University, kde působil ve Studentském shromáždění jako styčný pracovník pro menšiny. V roce 2011 absolvoval College of Arts & Sciences.

Než se Justin H. Min pustil do herecké kariéry, kterou nastartoval rolemi v několika produkcích Wong Fu, pracoval jako novinář. Psal a fotil pro několik časopisů.

Na filmovém plátně Justin H. Min debutoval v americké akční komedii The Better Half z roku 2015. Další role přišla již rok poté, a to v thrilleru Rebirth.

Bena Hargreevese v původním seriálu společnosti Netflix The Umbrella Academy, natočeném podle komiksové série Gerarda Waye a Gabriela Bá, začal Justin H. Min hrát v roce 2019.

Ben, známý také jako Číslo šest, je zesnulý sourozenec, který existuje jako duchovní přítomnost. Justin H. Min byl kritiky oceněn zejména za schopnost předat postavě humor i skrytý smutek.

Po boku Colina Farrella Justin H. Min ztvárnil postavu Yanga ve sci-fi After Yang (Život po Jangovi) z roku 2021. Hlavní roli dostal v dramatické komedii Shortcomings (2023), natočené podle komiksové předlohy Adriana Tomineho.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Kryštof Rímský
Kryštof Rímský
zobrazit profil Dana Verzichová
Dana Verzichová
zobrazit profil Jiří Dvořák
Jiří Dvořák
zobrazit profil Milan Bahúl
Milan Bahúl
zobrazit profil Tatiana Dyková
Tatiana Dyková
zobrazit profil Alec Secăreanu
Alec Secăreanu
zobrazit profil Shameik Moore
Shameik Moore