Alina Kabajevová

Datum narození: 12. 5. 1983
Místo narození: Taškent, Uzbekistán
Výška: 166 cm
Profese: bývalý gymnastka, olympijská vítězka, ruská politička
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Někdejší hvězdná gymnastka Alina Kabajevová, údajná dlouholetá milenka ruského prezidenta Vladimíra Putina, začátkem května 2019 prý porodila dvojčata - chlapce.

Absolvovala Institut tělesné kultury P. F. Lesgafta a Russian State University of Tourism and Services Studies. Političkou se Alina Kabajevová stala v roce 2007, a to coby poslankyně Dumy za stranu Jednotné Rusko.

ALINA KABAJEVOVÁ - MASKOVALA SNUBNÍ PRSTEN?!

To měla po konci veleúspěšné sportovní kariéry. Alina Kabajevová bývala hvězdou moderní gymnastiky. Na Letních olympijských hrách v Sydney 2000 získala bronz, na LOH v Athénách 2004 zlato.

Je desetinásobnou mistryní světa a patnáctinásobnou mistryní Evropy. Z několika MS a ME si Alina Kabajevová přivezla stříbro či bronz. Na Světovém poháru v Glasgow 2000 nasbírala tři zlata (švihadlo, míč, stuha) a stříbro za obruč, v Moskvě v roce 2004 získala zlato za obruč a za stuhu.

V dubnu 2008 otiskly ruské noviny Moskovskij Koresponděnt zprávu, že se chystá svatba historicky nejúspěšnější moderní gymnastky Ruska (včetně éry Sovětského svazu) Aliny Kabajevové s prezidentem Vladimírem Putinem, který se po letitém manželství rozvedl.

O ALINĚ KABAJEVOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Vladimír Putin tuto informaci odmítl, stejně jako mluvčí Aliny Kabajevové, jenž ji označil za nesmysl. Noviny, které zprávu otiskly, přestaly natrvalo vycházet 29. října 2008. Přesto se o bývalé slavné a stále atraktivní sportovkyni nepřestalo hovořit jako o dlouholeté prezidentově milence.

Začátkem května 2019 prý Alina Kabajevová porodila dvojčata - chlapce (PODROBNOSTI NAJDETE ZDE>>).

 

Články o celebritě

Co trápí Putina? Kreml popřel kolaps, po zvěstech o nemoci přišly i divoké spekulace o smrti Co trápí Putina? Kreml popřel kolaps, po zvěstech o nemoci přišly i divoké spekulace o smrti Rakovina štítné žlázy, Parkinsonova choroba, malomocenství nebo následky mrtvice - to je jen několik... číst článek
Putinovo „carské selo“: Jak vypadá vesnička zbudovaná pro jeho exmanželku a dcery? Putinovo „carské selo“: Jak vypadá vesnička zbudovaná pro jeho exmanželku a dcery? Rubljovka je neoficiální název ruské luxusní čtvrti, kde si můžou dovolit bydlet jen ti nejvyšší pře... číst článek
Pád Prigožinova internetového impéria? Jeho média se zavřela. Znamená to i konec „trollí továrny“? Pád Prigožinova internetového impéria? Jeho média se zavřela. Znamená to i konec „trollí továrny“? Po neúspěšné vzpouře Jevgenije Prigožina proti ruskému ministerstvu obrany je nejistá budoucnost nej... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Aleš Razým
Aleš Razým
zobrazit profil Michael Jordan
Michael Jordan
zobrazit profil David Horváth
David Horváth
zobrazit profil Lukáš Pollert
Lukáš Pollert
zobrazit profil Pavel Jasanský
Pavel Jasanský
zobrazit profil Milan Švenger
Milan Švenger
zobrazit profil Aleš Píša
Aleš Píša