Jiří Planner

Profese: bývalý provozní ředitel divadla Semafor, který stál u jeho zrodu

Související celebrity

Životopis

Jiří Planner, jeden z nejlepších kamarádů Waldemara Matušky (†76), se stal manželem Olgy Matuškové, rozené Blechové, vdovy po legendárním zpěvákovi.

Bývalý provozní ředitel Semaforu Jiří Planner, který stál u zrodu tohoto divadla, emigroval do USA, žije v Los Angeles, Olga Matušková zase na Floridě. „Zatím spolu nebydlíme, ale je nám vedle sebe dobře,“ uvedla v květnu 2019 pro Aha!, tedy tři roky poté, co se dali dohromady.

„Společnost Jirky je mi příjemná v tom, že máme mnoho společných vzpomínek. Prokecáme hodiny a hodiny a pořád máme o čem. Posunul mě v životě na novou úroveň,“ prozradila Blesku exkluzivně Olga Matušková deset let po smrti Waldemara Matušky (zemřel 30. května 2009, selhalo mu srdce).

O JIŘÍM PLANNEROVI ČTĚTE ZDE>>

„Je to vlastně rodina,“ řekla Olga Matuškové, rozená Blechová, o Jiřím Planerovi, jemuž také zemřela žena. „To neštěstí, co nás oba potkalo, nás sblížilo. Teď spolu prostě trávíme víc času než jindy,“ dodala o někdejším velmi blízkém příteli svého zesnulého chotě, který je kmotrem jejich syna. Nevyloučila ani svatbu. V roce 2021 se tajně vzali.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg
zobrazit profil Jaroslav Wykrent
Jaroslav Wykrent
zobrazit profil František Vácha
František Vácha
zobrazit profil Eliška Olšáková
Eliška Olšáková
zobrazit profil Pavel Krejča
Pavel Krejča
zobrazit profil Martin Dvořák
Martin Dvořák