Kristína Nemčková

Profese: vítězka kulinářské soutěže MasterChef Česko 2019

Související celebrity

Životopis

V sedmnácti letech se Kristína Nemčková stala historicky první ženou, které se podařilo vyhrát kulinářskou MasterChef Česko.

Druhý den po svém triumfu, tedy 13. června 2019, byla Kristína Nemčková hostem Blesk studia, kde prozradila své plány do budoucna. Studentka obchodní akademie si kromě titulu nejlepšího amatérského kuchaře odnesla výhru půl milionu korun.

KRISTÍNA NEMČKOVÁ - ÚTĚK Z ČESKA?!

Kvůli soutěži, která se natáčela několik měsíců, si Kristína Nemčková musela nechat na střední škole zařídit individuální studijní plán. Nebylo to ovšem poprvé, kdy na delší dobu své spolužáky opustila - již dřív byla v USA, kam se jela zdokonalit v angličtině a nasbírat cenné životní zkušenosti.

Vzhledem k tomu, že se soutěž natáčela s předstihem, Kristína Nemčková nesměla prozradit, že zvítězila: „Bylo pro mě těžké udržet to v tajnosti. Samozřejmě chcete hned po finále všem zavolat a pochlubit se. Postupem času jsem si na to zvykla, hodně lidí se mě ale ptalo, kdo vyhrál, a já jsem jim vždycky odpovídala, ať se nechají překvapit."

„Jsem sice vítěz, ale ještě necítím, že bych byla na takové úrovni, na které chci být. Je to samozřejmě obrovský úspěch, ale je to pro mě teprve začátek," svěřila se MasterChefka Česko 2019 Kristína Nemčková ve studiu Blesku.

O KRISTÍNĚ NEMČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Další Ostatní

zobrazit profil Gábina Partyšová
Gábina Partyšová
zobrazit profil Kristína Herczegová
Kristína Herczegová
zobrazit profil Hubert Lang
Hubert Lang
zobrazit profil Kateřina Krakowská
Kateřina Krakowská
zobrazit profil Martin Havel
Martin Havel
zobrazit profil Dušan Mitana
Dušan Mitana
zobrazit profil Michal Pehr
Michal Pehr
zobrazit profil Petra Quittová
Petra Quittová