Monika Kilnarová

Datum narození: 8. 10. 1999
Místo narození: Ostrava
Profese: tenistka, blogerka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Tenistka Monika Kilnarová se již ve svých dvaceti letech zařadila mezi nejatraktivnější české sportovkyně a taky nejtalentovanější mladé hráčky.

Už v šestnácti letech Monika Kilnarová podepsala smlouvu se slavnou marketingovou agenturou IMG, do jejíž stáje patřila třeba také dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová. Mladičká kráska tak dostala příležitost trénovet ve slavné akademii Nicka Bollettieriho.

MONIKA KILNAROVÁ - BAVÍ JI MÓDA A LÍČENÍ

Na turnajích nižší kategorie se Monika Kilnarová vypracovala mezi obletovanější hráčky. I když se jí třeba trochu nezadaří, její zápasy na podnicích ITF začaly patřit mezi nejnavštěvovanější. Na krasavici s blonďatou kšticí je totiž radost pohledět.

Každopádně parádění pro Moniku Kilnarovou není tím nejdůležitějším. „Doufám, že zaujmu spíš tenisem, než vzhledem,“ nechala se slyšet tehdy ještě náctiletá tenistka. Půvabná Ostravačka už ve svých dvaceti dokázala nakouknout do třetí světové stovky.

Již oproti pozicím, na kterých Monika Kilnarová byla v listopadu 2016, svůj výsledek vylepšila o neuvěřitelných 440 příček. A o rok dříve to bylo o 417.

O MONICE KILNAROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Úspěchy Monika Kilnarová slaví i na svém Instagramu. V počtu sledujících začala drtit i o poznání slavnější vrstevnici a finalistku French Open 2019 Markétu Vondroušovou.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Tomáš Staněk
Tomáš Staněk
zobrazit profil Milan Baroš
Milan Baroš
zobrazit profil Petr Bouší
Petr Bouší
zobrazit profil Michal Češka
Michal Češka
zobrazit profil Michael Krmenčík
Michael Krmenčík
zobrazit profil Makhmud Muradov
Makhmud Muradov
zobrazit profil Nikola Bendová
Nikola Bendová
zobrazit profil Mária Demitrová
Mária Demitrová