Claudia Zounarová

Datum narození: 4. 11. 2008
Profese: herečka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Herečka Claudia Zounarová se vydala ve šlépějích svého otce Martina Zounara již v dětství. První větší hereckou příležitost dostala od TV Prima v seriálovém hitu Slunečná.

Dcera Martina Zounara, proslulého doktora Boba Švarce z Ordinace v růžové zahradě, ve Slunečné nestála před kamerou poprvé. Již dříve se Claudia Zounarová objevila v seriálech Přístav a Krejzovi.

CLAUDIA ZOUNAROVÁ - JAKO PRVŇAČKA S OBĚMA RODIČI

Až ve Slunečné dostala Claudia Zounarová větší prostor, a to ve svých jedenácti letech. „Moc se mi tehdy natáčení líbilo, a tak mě potěšilo, že si mě vybrali,“ vyjádřila se seriálová Anežka, jejímiž rodiči se stali Jana Stryková a Karel Zima.

Do seriálu si Claudii Zounarovou vybrala produkce. Jedním z členů týmu je její matka Simona Brdičková. Školačka se tak mohla přímo na place setkat se svými oblíbenci Evou Burešovou a Markem Lamborou.

Kromě otce herce a matky producentky (produkovala také Přístav a Krejzovi, kde se její dcera objevila) měla Cludia Zounarová do kumštu zapáleného dědečka Miroslava Zounara, který se proslavil zejména rolí předsedy JZD v trilogii Zdeňka Trošky Slunce, seno....

 

Další Herci

zobrazit profil Jiří Kodet
Jiří Kodet
zobrazit profil Rudolf Hrušínský ml.
Rudolf Hrušínský ml.
zobrazit profil Miley Cyrus
Miley Cyrus
zobrazit profil Táňa Pauhofová
Táňa Pauhofová
zobrazit profil David  Vobořil
David Vobořil
zobrazit profil Veronika Senciová
Veronika Senciová
zobrazit profil Tomáš Mrvík
Tomáš Mrvík