Martin Tomášek

Martin Tomášek

Profese: kandidát Pirátů na post senátora ve volbách 2020, pedagog

Související celebrity

Životopis

Pedagoga Martina Tomáška vyslala Česká pirátská strana do senátních voleb 2020 vybojovat křeslo v horní komoře za obvod číslo 72 - Ostrava-město.

Po studiu v Olomouci se Martin Tomášek roku 1991 přiženil do Ostravy. Řadu let učil na porubském gymnáziu a roku 2001 začal přednášet na Ostravské univerzitě českou literaturu a připravovat budoucí učitele.

Dlouhodobě Martin Tomášek spolupracuje s ostravským klubem Fiducia, je členem programové rady Centra PANT a okrašlovacího spolku Za krásnou Ostravu.

Martin Tomášek mj. moderuje debaty vztahující se k ostravským kauzám, jako jsou ochrana ovzduší, tzv. smršťování Ostravy a budoucnost jejího centra, Černá kostka a OD Ostravica-Textilia či rekultivace Heřmanické haldy.

Česká pirátská strana si ve volbách 2020 Martina Tomáška vybrala jako svého kandidáta do Senátu v obvodu 72 - Ostrava-město.

SEZNAM KANDIDÁTŮ PODLE OBVODŮ NAJDETE ZDE>>

Mezi koníčky Martina Tomáška patří sport, a to především vytrvalostní běh, jóga, horská turistika nebo florbal, dále pak literatura, filmy, divadlo a výtvarné umění, zejména krajinomalba.

Martin Tomášek je ženatý a má dvě dospělé děti.

O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2020 ČTĚTE ZDE>>

 

 

Další Ostatní

zobrazit profil Irena Pavlásková
Irena Pavlásková
zobrazit profil Josef Pizinger
Josef Pizinger
zobrazit profil Richard Kovalčík
Richard Kovalčík
zobrazit profil Juraj Nvota
Juraj Nvota
zobrazit profil Patrik Kunčar
Patrik Kunčar
zobrazit profil Pablo Escobar
Pablo Escobar
zobrazit profil Lucie Výborná
Lucie Výborná