Martina Viktorie Kopecká

Martina Viktorie Kopecká

Datum narození: 4. 7. 1986
Místo narození: Louny
Profese: farářka Církve československé husitské
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká v roce 2021 přijala nabídku ČT účastnit se show StarDance. S tanečníkem Markem Dědíkem skončili na druhém místě.

Po gymnáziu v rodných Lounech vystudovala teologii na Husitské teologické fakultě Univerzity Karlovy, posléze pak psychologii a speciální pedagogiku. Poté Martina Viktorie Kopecká pracovala v nadnárodní korporaci.

V roce 2011 byla Martina Viktorie Kopecká pokřtěna v Církvi československé husitské. Po praxi v náboženské obci v Horních Počernicích začala působit jako farářka v kostele svatého Mikuláše na Staroměstském náměstí v Praze a ve Strašnicích.

Od konce roku 2014 Martina Viktorie Kopecká zastupuje Církev československou husitskou ve Světové radě církví (World Council of Churces) a předsedá jednomu z jejích poradních orgánů, konkrétně jde o Ozvěny hlasu mladých (ECHOS).

V roce 2020 byla Martina Viktorie Kopecká prezidentkou festivalu Meeting Brno. V roce 2021 přijala nabídku České televize účastnit se show StarDance ...když hvězdy tančí. S tanečníkem Markem Dědíkem skončili na druhém místě.

Martina Viktorie Kopecká má svůj blog Deník farářky, kam píše vše, co ji zajímá, kudy chodí a běhá a také o tom, co čte a co jí.

O MARTINĚ VIKTORII KOPECKÉ ČTĚTE ZDE>>

Ve knize Zpověď farářky Martina Viktorie Kopecká přiznala, že má partnerku.

 

Články o celebritě

Výstava kostýmů ze StarDance: Kristýna Leichtová vzpomíná: Navenek krásné, ale při nošení... Výstava kostýmů ze StarDance: Kristýna Leichtová vzpomíná: Navenek krásné, ale při nošení... Třpytivé, elegantní a do detailu propracované! Takové jsou kostýmy ve StarDance. Ale jen na pohled, ... číst článek
Moderátor BleskDance Marek Dědík kápl božskou: Kolik se vydělává ve StarDance! Moderátor BleskDance Marek Dědík kápl božskou: Kolik se vydělává ve StarDance! Pětinásobný účastník StarDance a teď moderátor pořadu BleskDance Marek Dědík (40) odpovídal na otázk... číst článek
Premiéra Jak přežít svého muže: Průhledná Bernášková! I s mladší kopií Premiéra Jak přežít svého muže: Průhledná Bernášková! I s mladší kopií Jedna kráska vedle druhé! Tak vypadala premiéra nové komedie Jak přežít svého muže s Janou Bernáškov... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Eva Puskarčíková
Eva Puskarčíková
zobrazit profil František Kopřiva
František Kopřiva
zobrazit profil Jiří Káš
Jiří Káš
zobrazit profil Lan Carlson
Lan Carlson
zobrazit profil Tereza Marečková
Tereza Marečková
zobrazit profil Elen Valentová Černá
Elen Valentová Černá
zobrazit profil Liubov Tupiková
Liubov Tupiková
zobrazit profil Tomáš Vorel st.
Tomáš Vorel st.