Michal Kindl

Datum narození: 19. 8. 1988
Místo narození: Příbram
Profese: zpěvák, skladatel
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Michal Kindl, který spolupracuje se Štefanem Margitou či jeho ženou Hanou Zagorovou, v červnu 2022 pokřtil své druhé sólové album Loutka devátá.

Společně se svou starší sestrou Martinou Michal Kindl vyrůstal u své německé babičky. Ta oba sourozence prakticky vychovala, jelikož jejich rodiče byli velmi pracovně zaneprázdnění, tak využili možnost přenechat starost o děti jí.

Michal Kindl debutoval albem Barvy

S muzikou Michal Kindl, který zpívá, skládá, hraje na klavír a na kytaru, profesionálně začal již v patnácti letech, kdy hrál převážně na různých společenských akcích a také na svatbách.

Vystudoval Integrovanou střední školu obchodu a služeb v rodné Příbrami. Rok Michal Kindl hodil na soukromou hudební školu.

Své debutové sólové album Barvy Michal Kindl vydal v roce 2018.

Kindl vyjel na turné s Margitou

Navázal nevšední spolupráci s operním tenorem Štefanem Margitou, pro kterého složil album dvanácti šansonů Na správné cestě (2021). Společně s pěvcem se Michal Kindl vydal na turné nazvané Intimity.

Druhé album Loutka devátá Michalu Kindlovi v červnu 2022 pokřtila módní návrhářka Blanka Matragi.

Štefan Margita není jedinou známou tváří, pro kterou Michal Kindl skládá. Na svém kontě má již několik skladeb pro Hanu Zagorovou a vánoční píseň pro moderátorku Lucii Borhyovou.

O MICHALU KINDLOVI ČTĚTE ZDE>>

Mezi koníčky Michala Kindla patří četba, rodina a sport, zejména běh.

Michal Kindl je ženatý. S manželkou Barbarou, která je jeho manažerkou, má dceru Adeline (*2021).

 

Články o celebritě

Margita a jeho klavírista: Španělský azyl Zagorové změní majitele? Margita a jeho klavírista: Španělský azyl Zagorové změní majitele? „Hanka zůstávala doma sama, navíc v ne moc dobrém psychickém stavu," odsoudila v Sedmičce chování Št... číst článek
Drama při vzpomínce na Zagorovou (†75): Vdovec Štefan spadl na pódiu! Drama při vzpomínce na Zagorovou (†75): Vdovec Štefan spadl na pódiu! Byl to křest, který si hned tak někdo nevymyslí. Štefan Margita (66) zpíval poprvé v životě v O2 are... číst článek
Margitova pocta Haničce Zagorové (†75): Poslední adieu z pódia! Margitova pocta Haničce Zagorové (†75): Poslední adieu z pódia! Štefan Margita (66) má zítra velký den. V O2 areně ho čeká koncert, na kterém měl vystoupit i s Hank... číst článek
zobrazit profil Michal Maudr
Michal Maudr
zobrazit profil Terezie Kovalová
Terezie Kovalová
zobrazit profil Andrew Lloyd Webber
Andrew Lloyd Webber
zobrazit profil Robert Burian
Robert Burian
zobrazit profil Amelie Siba
Amelie Siba
zobrazit profil Jakub Kaifosz
Jakub Kaifosz
zobrazit profil Michal Foret
Michal Foret