Laura Lopes

Laura Lopes

Datum narození: 1. 1. 1978
Místo narození: Londýn, Velká Británie
Profese: kurátorka umění, novinářka

Související celebrity

Životopis

Laura Lopes je dcerou Camilly, královny manželky, ženy krále Karla III., a bývalého armádního důstojníka Andrewa Parkera Bowlese.

Po katolické dívčí internátní škole v Dorsetu a Heywood Preparatory School v Corshamu Laura Lopes, rozená Laura Rosa Parker Bowles, vystudovala dějiny umění a marketing na Oxford Brookes University.

Laura Lopes se stala šéfkou galerie

Posléze Laura Parker Bowles absolvovala tříměsíční stáž ve sbírce Peggy Guggenheimové v Benátkách a byla korespondentkou britského magazínu Tatler. V něm pracoval i její starší bratr Tom, který zde působil jako gurmánský kritik.

Následně Laura Parker Bowles šéfovala The Space Gallery, který se nachází v londýnské oblasti Belgravia. V říjnu 2005 se podílela na založení galerie London's Eleven, jejíž se stala ředitelkou.

O LAUŘE LOPES ČTĚTE ZDE>>

Laura Lopes je dcerou Camilly, královny manželky, ženy britského  krále Karla III., a bývalého armádního důstojníka Andrewa Parkera Bowlese.

V roce 2006 se Laura Parker Bowles provdala za účetního Harryho Lopese (*1977), který pochází ze šlechtického rodu. Velkolepá svatba se konala v kostele sv. Cyriaca v obci Lacock v hrabství Wiltshire, hostina v nedalekém Camillině panství.

Manželé Laura a Harry Lopes mají dceru Elizu (*2008) a dvojčata Louse a Guse (*2009).

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Jana Tvrdíková
Jana Tvrdíková
zobrazit profil Ivan Jonák
Ivan Jonák
zobrazit profil Anet Antošová
Anet Antošová
zobrazit profil Ilja Prachař
Ilja Prachař
zobrazit profil Jan Spálený
Jan Spálený
zobrazit profil Dominika Gottová
Dominika Gottová
zobrazit profil Miroslav Vladyka
Miroslav Vladyka