Gaia Girace

Gaia Girace

Datum narození: 21. 10. 2003
Místo narození: Vico Equense, Itálie
Výška: 170 cm
Profese: herečka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Gaia Girace se proslavila díky roli Lily Cerullo v italském seriálu Geniální přítelkyně. Stala se jednou z hvězd krimi The Good Mothers (2023).

Na televizní obrazovce Gaia Girace debutovala v roce 2016 v italském televizním krimi seriálu Rocco Schiavone, jehož hlavním hrdinou je svérázný detektiv s nestandardními metodami vyšetřování.

Do povědomí široké divácké obce se Gaia Girace dostala o dva roky později díky roli Lily Cerullo v seriálu Geniální přítelkyně, který je natočen podle románů Eleny Ferrante. Ten začíná v 50. letech 20. století v drsných ulicích Neapole.

Svou první hlavní roli v celovečerním snímku Gaia Girace dostala od režiséra a scenáristy Catrinela Marlona v jeho romantickém dramatu GirasolI (2023).

V témže roce se Gaia Girace stala jednou z hvězd krimi seriálu The Good Mothers, natočeném podle stejnojmenného románu Alexe Perryho, který vychází ze skutečných událostí z prostředí italské mafie.

Gaia Girace, mezi jejíž koníčky patří móda, což předvedla v řadě časopisů, by ráda pracovala s režiséry, jako jsou Martin Scorsese a Quentin Tarantino.

 

Další Herci

zobrazit profil Justin H. Min
Justin H. Min
zobrazit profil Hadar Ratzon Rotem
Hadar Ratzon Rotem
zobrazit profil Kamil Prachař
Kamil Prachař
zobrazit profil Jean-Paul Belmondo
Jean-Paul Belmondo
zobrazit profil Josef Polášek
Josef Polášek
zobrazit profil Boris Rösner
Boris Rösner
zobrazit profil Václav Knop
Václav Knop
zobrazit profil Michael Keaton
Michael Keaton