Gaia Girace

Gaia Girace

Datum narození: 21. 10. 2003
Místo narození: Vico Equense, Itálie
Výška: 170 cm
Profese: herečka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Gaia Girace se proslavila díky roli Lily Cerullo v italském seriálu Geniální přítelkyně. Stala se jednou z hvězd krimi The Good Mothers (2023).

Na televizní obrazovce Gaia Girace debutovala v roce 2016 v italském televizním krimi seriálu Rocco Schiavone, jehož hlavním hrdinou je svérázný detektiv s nestandardními metodami vyšetřování.

Do povědomí široké divácké obce se Gaia Girace dostala o dva roky později díky roli Lily Cerullo v seriálu Geniální přítelkyně, který je natočen podle románů Eleny Ferrante. Ten začíná v 50. letech 20. století v drsných ulicích Neapole.

Svou první hlavní roli v celovečerním snímku Gaia Girace dostala od režiséra a scenáristy Catrinela Marlona v jeho romantickém dramatu GirasolI (2023).

V témže roce se Gaia Girace stala jednou z hvězd krimi seriálu The Good Mothers, natočeném podle stejnojmenného románu Alexe Perryho, který vychází ze skutečných událostí z prostředí italské mafie.

Gaia Girace, mezi jejíž koníčky patří móda, což předvedla v řadě časopisů, by ráda pracovala s režiséry, jako jsou Martin Scorsese a Quentin Tarantino.

 

Další Herci

zobrazit profil Miroslav Hruška
Miroslav Hruška
zobrazit profil Marián Slovák
Marián Slovák
zobrazit profil Marián Labuda
Marián Labuda
zobrazit profil Zuzana Bydžovská
Zuzana Bydžovská
zobrazit profil Jaroslav Plesl
Jaroslav Plesl
zobrazit profil Michael Keaton
Michael Keaton
zobrazit profil Josef Laufer
Josef Laufer
zobrazit profil Ladislav Bédi
Ladislav Bédi