Fotka není dostupná

Barbara Chichiarelli

Datum narození: 20. 5. 1985
Místo narození: Řím, Itálie
Profese: herečka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Barbara Chichiarelli se divákům představila v roli Livie Adami v akčním krimi seriálu z produkce společnosti Netflix Suburra: Krvavé předměstí (Suburra: La Serie).

Po absolvování Národní akademii dramatických umění Silvia D'Amica (roku 2013) Barbara Chichiarelli působila v divadle. Na jevišti se objevovala i během studií. 

Na filmovém plátně Barbara Chichiarelli debutovala v roce 2019, a to v muzikálu Un’Avventura a v tragikomedii Bohyně štěstěna (La Dea Fortuna). Jednu z vedlejších rolí ztvárnila v rodinném seriálu La compagnia del ceno či ve sportovní sérii Corpo Libero.

Za postavu Dalily ve filmu Favolacce (Zlovolné historky z předměstí) z roku 2020 byla Barbara Chichiarelli nominována na cenu pro nejlepší herečku ve vedlejší roli na 220 Nastri D'Argento. Získala cenu Grazielly Bonacchi pro nejlepší začínající italskou herečku a cenu Ciak D'oro/Zlatý Ciak.

Úspěch Barbaře Chichiarelli přinesl i rok 2023, kdy dostala výrazné příležitosti v tragikomedii Tre di troppo a v krimi seriálu The Good Mothers. Ten byl natočen podle stejnojmenného románu Alexe Perryho, který vychází ze skutečných událostí z prostředí italské mafie.

 

Další Herci

zobrazit profil Dave Bautista
Dave Bautista
zobrazit profil Ivan Řezáč
Ivan Řezáč
zobrazit profil Boris Hybner
Boris Hybner
zobrazit profil Ivan Vyskočil
Ivan Vyskočil
zobrazit profil Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová
zobrazit profil Lenka Krobotová
Lenka Krobotová