Monica Barbaro

Monica Barbaro

Datum narození: 18. 6. 1990
Místo narození: San Francisco, Kalifornie, USA
Profese: herečka, tanečnice
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Monica Barbaro se proslavila klíčovými postavami v několika seriálech. Stala se hvězdou dobrodružného seriálu Fubar či romantické komedie At Midnight.

Od dětství se Monica Barbaro věnovala tanci. V roce 2007 absolvovala střední školu Tamplais High School, pak pokračovala ve studiu baletu a vystudovala tanec na Tisch School of the Arts v New Yorku, kde zároveň navštěvovala volitelné předměty z herectví.

Nakonec se Monica Barbaro rozhodla dát před tancem přednost herectví, které studovala v Beverly Hills Playhouse. Kromě baletu ovládá mnoho dalších tanců, včetně flamenga, západoafrického tance, moderního tance a salsy.

Hereckou kariéru Monica Barbaro nastartovala v divadle, kde hrála v různých inscenacích, než přešla k rolím na obrazovce. Uznání si získala ztvárněním postavy Yael v tragikomickém seriálu UnREAL (začal se vysílat roku 2015).

Jednu z hlavních rolí Monica Barbaro dostala v krimi seriálu Chicago Justice, v komediálním Splitting Up Together (Na hromádce s ex) či v tragikomickém The Good Cop (Dobrej polda).

V květnu 2023 měl premiéru akční seriál společnosti Netflix Fubar, kde si Monica Barbaro zahrála dceru Arnolda Schwarzeneggera. Oba jsou agenti CIA, ale neví to o sobě. Ona mladá a nadějná, on před odchodem do penze, ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce.

Na filmovém plátně Monica Barbaro klíčovou postavu ztvárnila v komedii Bullish, v dramatu The Cathedral (Katedrála) a v romantické komedii At Midnight. Po boku Toma Cruise se objevila v akčňáku Top Gun: Maverick.

 

Další Herci

zobrazit profil Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar-Jones
zobrazit profil Richard Gere
Richard Gere
zobrazit profil Zlata Adamovská
Zlata Adamovská
zobrazit profil Jakub Štěpán
Jakub Štěpán
zobrazit profil Jeremy Strong
Jeremy Strong
zobrazit profil Veronika Jeníková
Veronika Jeníková
zobrazit profil Nicola Coughlan
Nicola Coughlan
zobrazit profil Alex Borstein
Alex Borstein