Nikol Leitgeb Štíbrová

Datum narození: 4. 10. 1986
Místo narození: Rakovník
Profese: herečka, influencerka, moderátorka,
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Nikol Štíbrovou herectví bavilo už od dětství. Proslavila ji role Karolíny Krasouvé, dcery rodičů v podání Miroslava Etzlera a Kateřiny Brožové, v seriálu Pojišťovna štěstí.

Od čtyř let navštěvovala dramatický kroužek. Poté se Nikol Štíbrová předvedla v pohádkách Dračí prsten a Jezerní královna či v televizní komedii Láska In Memoriam.

NIKOL ŠTÍBROVÁ - ROZHOVOR PRO SERVER MAMINKA.CZ

Štíbrová zazářila coby influencerka

Po gymnáziu Nikol Štíbrová vystudovala mezinárodní vztahy na Vysoké škole ekonomické v Praze. V roce 2008 založila spolu s herečkou Markétou Procházkovou hudební skupinu MaNia. Nazpívaly písně Pilot či Týdny.

Nikol Štíbrová se věnuje také dabingu a moderování. Např. s herečkou Kateřinou Brožovou moderovala vyhlašování vítězů ankety Anno 2007 na TV Nova.

Coby influencerka Nikol Štíbrová zazářila v triu 3v1 s herečkou Veronikou Arichtevou a zpěvačkou Martinou Pártlovou.

O NIKOL ŠTÍBROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi partnery Nikol Štíbrové patřil mj. televizní kameraman Jozef Halász nebo zpěvák a tanečník Ben Cristovao.

Nikol Štíbrová se provdala tajně

V listpadu 2016 se Nikol Štíbrová na dovolené v Thajsku zasnoubila s přítelem Martinem Kynclem, jemuž koncem července 2017 porodila syna Mathiase. Vztah herečky s otcem jejího prvního potomka skončil rozchodem, a to podle informací Blesku v březnu 2018.

V květnu 2021 se Nikol Štíbrová tajně provdala těsně před porodem za svého partnera Petra Leitgeba. V červnu 2021 se páru narodil syn Tobias.

 

Články o celebritě

Šokovaná Nikol Leitgeb (37) na rodinné dovolené: Vila vedle cementárny! Šokovaná Nikol Leitgeb (37) na rodinné dovolené: Vila vedle cementárny! Tak tohle se moc nepovedlo. Influencerka Nikol Leitgeb, dříve Štíbrová (37), vyrazila i s rodinou na... číst článek
Arichteva k rozpadu 3v1: Pravda o odchodu Nikol! A o strachu z trapnosti… Arichteva k rozpadu 3v1: Pravda o odchodu Nikol! A o strachu z trapnosti… Zábavná partička složená ze tří známých žen letos na konci ledna oznámila změny! Původní sestavu opu... číst článek
Slova Michala Novotného o homosexuálech pobouřila celebrity: Leitgeb běsní, Krejčík a Rajmont reagovali posměchem! Slova Michala Novotného o homosexuálech pobouřila celebrity: Leitgeb běsní, Krejčík a Rajmont reagovali posměchem! Přestože má pověst baviče, je pravdou, že je Michal Novotný (44) hodně velký svéráz. Před lety uděla... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ján Jackuliak
Ján Jackuliak
zobrazit profil Pavla Tomicová
Pavla Tomicová
zobrazit profil Lubomír Kostelka
Lubomír Kostelka
zobrazit profil Václav Helšus
Václav Helšus
zobrazit profil Sara Sandeva
Sara Sandeva
zobrazit profil Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová
zobrazit profil Barbora Jánová
Barbora Jánová
zobrazit profil Josef Abrhám
Josef Abrhám