Laďka Něrgešová

Datum narození: 2. 2. 1976
Místo narození: Brno
Profese: herečka, moderátorka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Laďka Něrgešová, moderátorka a herečka, na sebe širokou veřejnost upozornila uváděním pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar.

Navštěvovala vyšší odbornou školu herectví v Praze. Zároveň se věnovala dabingu a do éteru pouštěla písničky z rádia. Poprvé se Laďka Něrgešová objevila na stříbrném plátně v dramatu Minulost. Poté odešla do Horáckého divadla v Jihlavě, kde se ukázala v Idiotovi nebo v opeře Lazebník sevillský.

LAĎKA NĚRGEŠOVÁ O KRACHU MANŽELSTVÍ

Moderovat Něrgešová začala v rádiu

Po návratu do Prahy nastoupila angažmá v Činoherním klubu. Laďka Něrgešová si zahrála ve hře Sex noci svatojánské, Osiřelý západ nebo v komedii Deskový statek. Do filmu Román pro ženy ji obsadil režisér Filip Renč. Zahrála si i v seriálech, např. Vinaři, Přístav nebo Ohnivý kuře.

S moderováním Laďka Něrgešová začala v soukromých rozhlasových stanicích Rádio City, následně Rádio Kiss, Expres a poté i Frekvence 1. V České televizi provázela pořadem Letadlo.

Něrgešová hvězdou pořadu Showtime

Velkou popularitu Laďka Něrgešová získala moderováním dvou řad pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar. Svou energií, zběsilostí a temperamentem doplňovala moderátorské kolegy Ondřeje Brzobohatého a Petra Holíka.

Na TV Prima Laďka Něrgešová uváděla Top Star, posléze Showtime na CNN Prima NEW, magazín o životě slavných a moderním životním stylu pro každého.

O LAĎCE NĚRGEŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Novináře Jaroslava Plesla si Laďka Něrgešová vzala v Ledeburských zahradách pod Pražským hradem v roce 2007. Syn Adam se jim narodil o rok později, dcera Meda roku 2016. V roce 2018 se manželé rozvedli.

 

Články o celebritě

Moderátorka Gábina Lašková: Třetí těhotenství! Moderátorka Gábina Lašková: Třetí těhotenství! Bývalá zprávařka Primy Gabriela Lašková (33) se na nějaký čas odmlčela a měla k tomu krásný důvod. L... číst článek
České celebrity se na dušičky snažili chovat vesele: Halloween po česku České celebrity se na dušičky snažili chovat vesele: Halloween po česku Svátek všech svatých je spojen zejména v Americe s veselými maskovanými večírky. Stále častěji se al... číst článek
STŘÍPKY TÝDNE: Pavol Habera - Koncertoval na vrcholku Tater! STŘÍPKY TÝDNE: Pavol Habera - Koncertoval na vrcholku Tater! Hraje už téměř 40 let, ale přece se najdou lokality, kde ještě kytaru nevytáhl. Paľo Habera (61) se ... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Jiří Chum
Jiří Chum
zobrazit profil Miloš Pokorný
Miloš Pokorný
zobrazit profil Robert Záruba
Robert Záruba
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Petr Novotný
Petr Novotný
zobrazit profil Tomáš Zástěra
Tomáš Zástěra
zobrazit profil Marianna  Ďurianová
Marianna Ďurianová
zobrazit profil Daniela Drtinová
Daniela Drtinová