Iva Pazderková

Datum narození: 16. 3. 1980
Místo narození: Uherské Hradiště
Profese: herečka, moderátorka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Nejznámější česká „blbá“ blondýna a herečka Iva Pazderková se věnuje ráda charitě i moderování. Stala se hvězdou show Tvoje tvář má známý hlas.

Proslavila se Blbou blondýnou. Herečka Iva Pazderková ji předváděla v komediálním pořadu Na stojáka nebo v reklamě na jogurt. Krom toho hraje na scéně pražského Divadla Na Fidlovačce, uvádí ranní show v rádiu a moderuje různé akce.

IVA PAZDERKOVÁ - PŘIŠLA O ZUB

Parderková moderovala i lva

V šestnácti studovala rok ve Spojených státech. Poté absolvovala brněnskou JAMU. Po hostování v Národním divadle Brno přešla Iva Pazderková do Prahy. Na prknech Fidlovačky se ukázala ve Třech sestrách, v Benefici nebo Hvězdě na vrbě. P.R.S.A. hraje ve Strašnickém divadle.

Zná ji i televize a filmové plátno. Objevila se ve snímku Restart, Pouta nebo v komedii Tady hlídám já.  Do světa módy pronikla v seriálu Dokonalý svět, následovala Cukrárna nebo 4teens. S herečkou Ester Kočičkovou moderovala nominační večer Českého lva 2008.

Iva Pazderková se živila modelingem

Své kvality, a to  jak herecké, tak pěvecké Iva Pazderková předvedla v televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Zde famózně ztvárnila např. zpěvačku Pink či frontmena legendární skupiny Nirvany Kurta Cobaina.

Iva Pazderková se věnuje několika charitativním projektům. Dříve se živila i jako modelka.

Jako jedna z dvanácti celebrit se Iva Pazderková rozhodla zůčastnit se drsné reality show Survivor (2022). Vypadla v osmém díle.

O IVĚ PAZDERKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Manželství s hercem Lubošem Veselým Ivě Pazderkové vydrželo tři roky. Po rozvodu se zamilovala do Jiřího Racka, kolegy z Fidlovačky, a poté do muzikanta Josefa Štěpáneka. Nadlouho trval i její vztah s Lukášem Pavláskem.

 

 

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Tereza Srbová
Tereza Srbová
zobrazit profil Lenka Vlasáková
Lenka Vlasáková
zobrazit profil Karel Heřmánek ml.
Karel Heřmánek ml.
zobrazit profil Clint Eastwood
Clint Eastwood
zobrazit profil Petr Motloch
Petr Motloch
zobrazit profil Eva Leimbergerová
Eva Leimbergerová
zobrazit profil Kateřina Lojdová
Kateřina Lojdová