Související celebrity

Životopis

Adam Mišík, přezdívaný Český Justin Bieber, vstoupil do povědomí široké veřejnosti hudebním klipem Tvoje světy. V roce 2022 byl nominován na Českého lva.

Zpočátku šel Adam Mišík ve šlépějích svého otce Vladimíra Mišika, vystupoval např. na festivalech Rock for People, United Islands či na velkém vzpomínkovém koncertu pro Václava Havla v pražské Lucerně pod křídly kapely Colorblinds. V lednu 2012 pak v pražském Paláci Akropolis oprášil i repertoár svého otce a zazněla i píseň Sluneční hrob. Skupinu však v létě 2013 opustil a vydal se na vlastní sólovou dráhu.

ADAM MIŠÍK - JAK SBALIL DCERU IVY KUBELKOVÉ?

Adam Mišík Objevem roku 2013

Sólovou dráhu začal úspěšně. Klip Tvoje světy (2014) měl již březnu téhož roku přes 800 000 zhlédnutí na YouTube. Tým mladičkých nadšených fanynek dokonce založil společenství Mishix (spolek fanoušků Adama Mišíka).

Krátce po svém „vzletu“ začal koncertovat i s dalšími mladými osobnostmi, jakými jsou třeba rapper Johny Machette či objev televize Óčka v roce 2013 Voxel. Sám Adam Mišík se stal jednou z výrazných tváří této hudební televize. V anketě Český slavík byl zvolen Objevem roku 2013.

Adam Mišík v hlavní roli...

Nevkládá veškerou energii jen do hudby. Již v sedmi letech si Adam Mišík vyzkoušel, jaké je být synem Ani Geislerové v milostné komedii Kráska v nesnázích. Mezi jeho další počiny patřila role raubíře v komedii Taková normální rodinka, postava Ondry Dvořáka v seriálu Cesty domů či podílení se na seriálu Borgia.

V roce 2014 Adam Mišík dostal hlavní roli ve filmu Zatím dobrý. Jednu z klíčových postav ztvárnil v komediích Andílek na nervy (2015) a Bajkeři (2017). Zahrál si ve snímcích Ženská pomsta (2000) či Zátopek (2021).

Další hlavní role se Adam Mišík dočkal v dramatu BANGER. (2022), za niž byl nominován na Českého lva.

O ADAMU MIŠÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Herec Adam Mišík nezahálí, ani co se lásky týče. Mezi krásky, které prošly jeho náručí, se zařadily hečečka Sara Sandeva, modelka Diana Kratochvílová (koncem roku 2018 se rozešli po tříletém vztahu) či Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová. Tu poprvé vyvedl na předávání Cen Anděl v březnu 2019.

Dalším objevem Adama Mišíka se stala Natálie Jirásková, dcera Missky Ivy Kubelkové.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Marcela Březinová
Marcela Březinová
zobrazit profil Vlastimil Horváth
Vlastimil Horváth
zobrazit profil Zuzana Kolářová
Zuzana Kolářová
zobrazit profil Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
Ruda z Ostravy (Michal Kavalčík)
zobrazit profil Selena Gomez
Selena Gomez
zobrazit profil Tomáš Klus
Tomáš Klus