Jan Komínek

Jan Komínek

Datum narození: 18. 3. 1994
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Herec Jan Komínek, který dostal roli v seriálu Ulice či filmu Zatím dobrý, se před kamerou poprvé objevil jako čtyřletý kluk.

Jan Komínek se ne televizní obrazovce začal objevovat nejdříve v reklamách, natočil jich spoustu. První se objevila v roce 1999, a to na cestovní kancelář Fischer. ,,Maminka tehdy zahlédla plakát a přihlásila mě do castingové agentury," popsal Jan Komínek krok, který matka učinila v jeho čtyřech letech a jenž se stal startem jeho herecké dráhy. Jako pětiletý se mihl v dokumentu o Rychlých šípech. Větší roli na sebe nenechala dlouho čekat – byla to postava Ondry v seriálu Horákovi (2006) s Igorem Brešem, Lucií Benešovou a Hanou Vagnerovou v hlavních rolích.

JAN KOMÍNEK A PEKLO NA KONZERVATOŘI

Hrál v seriálech Ulice, Ať žijí duchové, Cesty domů, Znamení koně, Gympl s ručením (ne)omezeným, Obchoďák či Policie Modrava. Ve filmu se poprvé objevil v roce 2009 – Ať žijí duchové, kde hrají David Prachař, Pavel Kříž,Tereza Voříšková, Matěj Hádek, Martin Písařík, Milena Dvorská, Jiří Strach, Predrag Bjelac, Jan Battěk a Ota Jirák. Dále to byl snímek Wilsonov (2015) režiséra Tomáše Mašína, jenž si na obsazení dal záležet: Vojtěch Dyk, Jiří Macháček, Táňa Pauhofová, Jan Kraus, Stanislav Majer, Stanislav Zindulka, Petr Čtvrtníček. Stejný režisér Janu Komínkovi dal roli ve svém filmu Zatím dobrý pojednávajícím o osudech kontroverzních bratří Mašínů.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Markéta Fišerová
Markéta Fišerová
zobrazit profil Johana Matoušková
Johana Matoušková
zobrazit profil Martin Kraus
Martin Kraus
zobrazit profil Otmar Brancuzský
Otmar Brancuzský
zobrazit profil Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
zobrazit profil Charlie Reid
Charlie Reid
zobrazit profil Elizaveta Maximová
Elizaveta Maximová
zobrazit profil Morgan Freeman
Morgan Freeman