Zdeněk Piškula

Datum narození: 25. 6. 1998
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herec Zdeněk Piškula se na televizní obrazovce poprvé objevil v retro seriálu ČT Vyprávěj. Do své filmové pohádky Tři bratři si jej vybrali otec a syn Svěrákovi.

Svou první televizní roli – postavu Honzy Dvořáka v oblíbeném seriálu VyprávějZdeněk Piškula dostal v roce 2009, v době, kdy studoval Pražskou konzervatoř. Jeho seriálovými příbuznými ve Vyprávěj byli herci Roman Vojtek, Andrea Kerestešová, Veronika Freimanová, Svatopluk Skopal, Nina Divíšková, David Prachař, Marián Labuda, Mahulena Bočanová či Pavel Trávníček.

ZDENĚK PIŠKULA S PAROŽÍM MEZI NOHAMA

Menší roli dostal Zdeněk Piškula v povídkovém seriálu Škoda lásky (2013) v hlavní roli s mistrem Karlem Gottem. V témže roce natáčel ještě seriály Nevinné lži a Doktoři z Počátků. Rok nato dostal příležitost i ve filmu, společně s Vojtěchem Dykem a Tomášem Klusem ztvárnil jednu z hlavních rolí. Šlo o pohádku režiséra Jana Svěráka a scénáristy Zdeňka Svěráka Tři bratři. Pak následovaly další televizní seriály: Všechny moje lásky, V. I. P. vraždy a Já, Mattoni (2016) režiséra Marka Najbrta. Zde se sešli samí skvělí herci, jako jsou Alois Švehlík, David Švehlík, Josef Abrhám, Ondřej Malý, Vojtěch Dyk, Tatiana Vilhelmová, Taťjana Medvecká, Vladimír Javorský, Jana Plodková, Aňa Geislerová, Zuzana Bydžovská, Táňa Pauhofová, Jan Budař, Josef Polášek, Marek Daniel, Martin Myšička, Norbert Lichý, Matěj Hádek a Hana Vagnerová.

Nadaný Zdeněk Piškula se kamarádí i s prkny, která znamenají svět. Hostoval v divadlech U hasičů, Divadle Minor a Divadle Broadway (muzikál Andílci za školou).

Pohledný herec Zdeněk Piškula chodil s Terezou Hodanovou alias Teri Blitzen, návrhářkou, blogerkou a jednou z nejodbíranějších youtuberek Česka. Půvabná tmavovláska vyhrála soutěž Blogerka Roku 2014 v kategorii video. Zdeněk Piškula měl vztah také s bledou zrzkou, herečkou Annou Linhartovou, dcerou herečky a moderátorky Jitky Asterové.

 

Články o celebritě

Premiéra Aristokratky ve varu: Co se dělo, když zhaslo kino? Premiéra Aristokratky ve varu: Co se dělo, když zhaslo kino? Před uvedením filmu Aristokratka ve varu si jeho hlavní hrdinka Tatiana Vilhelmová (45) nebyla jistá... číst článek
Táňa Dyková (45): Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště Táňa Dyková (45): Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště To je figura snů! Tatiana Dyková, která je trojnásobnou mámou, ji předvedla na premiéře komedie Aris... číst článek
Lálová ze StarDance špulila zadek: Nakrucuje se v Riu! Lálová ze StarDance špulila zadek: Nakrucuje se v Riu! Půvabná Veronika Lálová (32) na sociální síti opět dokázala, že po právu patřila mezi nejvíce sexy t... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ivan Trojan
Ivan Trojan
zobrazit profil Lucien Laviscount
Lucien Laviscount
zobrazit profil Jitka Ježková
Jitka Ježková
zobrazit profil Eva Leimbergerová
Eva Leimbergerová
zobrazit profil Juraj Bernáth
Juraj Bernáth
zobrazit profil Martin Stropnický
Martin Stropnický
zobrazit profil Tovah Feldshuh
Tovah Feldshuh