Petr Vágner

Datum narození: 1. 9. 1977
Místo narození: Bílovec
Profese: moderátor, herec, dabér
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herec Petr Vágner se zviditelnil rolemi v seriálech Ulice či Přístav, účinkováním v reklamách a moderování pořadů, jako jsou Snídaně s Novou či Top Star.

Po střední odborné škole polygrafické se Petr Vágner stal bakalářem na Vyšší odborné škole herecké v Praze. Ještě za studií hrál v Národním divadle, ve Stavovském divadle, v Divadle na Vinohradech, později v divadle Metro a v Divadle Radka Brzobohatého. V posledním jmenovaném hrál mj. v představeních Tři letušky v Paříži, Cyrano, Dvanáct rozhněvaných mužů, Tančírna, Klec bláznů, Vyhazovači.

PETR VÁGNER A BOURAČKA S TRAMVAJÍ

Jako moderátor se Petr Vágner uplatnil jak v rádiu (Očko, Radio City, Evropa 2 nebo Frekvence 1), tak v televizi (Snídaně s Novou či Top star a Top star magazín na TV Prima). Moderoval i např. filmové premiéry, módní přehlídky a všemožné další akce. Uplatnil se v reklamách, jako model nafotil třeba kampaň pro mobilního operátora a cizí mu není ani dýdžejing. Stal se také vyhledávaným dabérem.

PETR VÁGNER – ROZHOVOR O VZTAZÍCH, DIVADLE A JÍDLE

Milovníkům seriálů se předvedl zejména v roli záchranáře Radima Nováka v Ordinaci v růžové zahradě TV Nova a hudebníka Leoše v Přístavu z produkce TV Prima. Obsazován začal být ale již mnohem dříve. Jedna z jeho prvních hereckých zkušeností je rovnou s hvězdami první velikosti, jako jsou Milla Jovovich, Dustin Hoffman a John Malkovich, a to ve francouzském historickém dramatu Johanka z Arku (1999). Zahrál si v americko-českém válečném velkofilmu Hartova válka (2002) s Brucem Willisem a Colinem Farrellem v hlavních rolích. Objevil se v komediích Prachy dělaj člověka a Veni, Vidi, Vici, v pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta a v řadě dalších seriálů (mj. Ulice, Redakce, Trapasy, Vraždy v Kruhu).

VŠE O PETRU VÁGNEROVI NAJDETE ZDE

S manželkou GábinouPetr Vágner dceru Lillian Miu a syna Samuela Maxe. V prosinci 2020 Blesk odhalil jeho vztah se Silvií Vlčkovou.



 

Články o celebritě

Smrt Jany Šulcové (†76): Hvězdy vzpomínají a pláčou! Hrozná rána, říká Vágner Smrt Jany Šulcové (†76): Hvězdy vzpomínají a pláčou! Hrozná rána, říká Vágner Smutná zpráva zdrtila Česko - zemřela oblíbená herečka Jana Šulcová (†76). Její dcera to oznámila a ... číst článek
Upír Krejčí se pochlubil přítelkyní: Věrná kopie manželky! Upír Krejčí se pochlubil přítelkyní: Věrná kopie manželky! Divadlo Lucie Bílé bylo ve středu doslova zaplněno hvězdnými tvářemi. Konala se tam premiéra muzikál... číst článek
Vágner mezi členy jednotky URNA: Střelba ostrými Vágner mezi členy jednotky URNA: Střelba ostrými Členy zásahové jednotky URNA se na jeden den stali moderátor Petr Vágner (45) a jeho kolegyně z rann... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Petra Vajdová
Petra Vajdová
zobrazit profil Martina Menšíková
Martina Menšíková
zobrazit profil Christina Ricci
Christina Ricci
zobrazit profil Alan Rickman
Alan Rickman
zobrazit profil Jiří Maryško
Jiří Maryško
zobrazit profil Jaromír Dulava
Jaromír Dulava