Zorka Hejdová

Datum narození: 2. 7. 1990
Místo narození: Plzeň
Výška: 173 cm
Profese: moderátorka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Zorka Hejdová profesní dráhu započala v raném věku. Již v osmnácti letech byl slyšet její hlas v éteru. Od té doby se z ní stala velmi vyhledávaná moderátorka.

Energií Zorka Hejdová sršela nejen v rádiu Evropa 2, ale svým úsměvem rozzářila i mnohé televizní pořady. Roku 2009 začala probouzet české domácnosti v pořadu Snídaně s Novou.

ZORKA HEJDOVÁ V SEVY PRÁDLE

Zorka Hejdová dělal hostesku

Se svým manželem Mirkem Hejdou se Zorka Hejdová seznámila během práce a o ruku Mirek Zorku požádal právě v Snídani s Novou. Svatba byla utajovaná - proběhla v červnu 2013, ale nakonec okouzlující fotografie nevěsty s ženichem spatřila i široká veřejnost. V dubnu 2021 se páru narodil syn Nikolas.

Vlastním jménem Zorka Kepková se narodila 2. července 1990 v Plzni. Během dospívání si přivydělávala jako hosteska a také díky této práci se ocitla v prostorách rádia Kiss Proton.

Hejdová se proslavila na Evropě 2

V roce 2011 dostala Zora Hejdová nabídku stát se moderátorkou v rádiu Evropa 2. Ve známém rádiu pracuje po boku Leoše Mareše nebo Patrika Hezuckého, kteří uvádějí již několik let ranní show. Mladá moderátorka spolu se svými kolegy Tomášem Zástěrou a Jindrou Eklem uváděla konkurenční ranní vysílání v sobotu a v neděli.

I přesto že je Zorka Hejdová žena, která si dá k obědu i kachnu se šesti, stále má krásnou figuru. Nejen díky tomu okouzlila v roce 2012 v televizním zábavném pořadu SuperStar statisíce diváků.

O ZORCE HEJDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Na TV Nova se Zorka Hejdová proslavila také jako moderátorka (tedy většinou nositelka špatných zpráv) v oblíbené reality show Love Island.

 

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres
zobrazit profil Petr Suchoň
Petr Suchoň
zobrazit profil Jolana Voldánová
Jolana Voldánová
zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Martin Šmahel
Martin Šmahel
zobrazit profil Michaela Šmídová
Michaela Šmídová
zobrazit profil Zuzana Tvarůžková
Zuzana Tvarůžková