Související celebrity

Životopis

Herečka a blogerka Marie Doleželová se proslavila rolí Saši z Comebacku. Debutovala ve filmu Pusinky, kde si střihla odvážnou lesbickou scénu.

Nálepky mladé lesbičky už se asi jentak nezbaví, protože osudnou scénu jí doteď každý s radostí připomíná. Ve filmu Pusinky si Marie Doležalová zahrála jednu z hlavních rolí vedle Sandry NovákovéPetry Nesvačilové. Kvůli roli lesbické Išky musela Marie Doležalová zhubnout, což jí naprosto rozhodilo metabolimus.

MARIE DOLEŽALOVÁ A EXTRAVAGANTNÍ ÚČESY

Dále byla Marie Doležalová k vidění v klipu Anděl zpěváka Xindla X. Skutečně slavnou ji ale učinila až role v nováckém sitcomu Comeback, kde ztvárnila roli přituplé Saši. V seriálu perlila vedle slavných hereckých jmen, jako jsou Tomáš Matonoha nebo Martin Dejdar. Její další seriálovou postavou byla ambiciozní koncipienta v seriálu Cesty domů.

Marie Doležalová ale není jen herečka. Už nějaký ten pátek si totiž vede vlastní blog Kafe a cigárko, kde vtipně popisuje herecký život. Dokonce za něj dostala i významné literární ocenění Magnesia Litera v kategorii blog roku. A její glosy vyšly i v knižní podobě.

O MARII DOLEŽALOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2015 se Marie Doležalová zúčastnila sedmé řady StarDance, kterou vyhrála po boku tanečníka Marka Zelinky, jemuž v srpnu 2018 porodila dceru Alfrédu. V březnu 2020 se páru narodil syn Rudolf.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Viktor Preiss
Viktor Preiss
zobrazit profil Dana Verzichová
Dana Verzichová
zobrazit profil Petr Batěk
Petr Batěk
zobrazit profil Malcolm Goodwin
Malcolm Goodwin
zobrazit profil Vlasta Burian
Vlasta Burian
zobrazit profil Aidan Gallagher
Aidan Gallagher
zobrazit profil Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková
zobrazit profil Kryštof Rímský
Kryštof Rímský